Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Nagyon bonyolult!?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nagyon bonyolult!? Tobbi le!

Figyelt kérdés

A ferjemmel nagyon megromlott a kapcsolatunk.Ugy all a helyzet hogy szetmaradunk.9 honapos a kislanyunk,nagyon sajnalnam ha az apja nem lenne mellettunk,de mar nem birom elviselni ezt az eletet!Mielott megszuletett minden olyan szep volt,nagyon szerettuk egymast,de...Mostmar kiszerettem belole,mert nagyon elkezdett inni az utobbi 4-5 honapban,veszekszik sokat velem,semmi sem tetszik neki!Mindenbe belekot es csak a rosszat nezi,hogy mi miatt bir velem veszekedni...Valamelyik nap mondtam neki hogy nem birom tovabb es inkabb valjunk el bekeben.Erre o osszepakolt es mondta hogy oke,mindenert en vagyok a hibas,mag ilyenek.Megfenyegetett,hogy elvagja a nyakam nekem is meg annak is akivel leszek,ha mas ferfit lat mellettem.Meg hogy ongyilkos lesz..Nem tudtam mit tenni,megilyedtem es mondtam hogy akkor probaljuk megoldani es maradjunk egyutt..De nekem nem megy,nem szeretem mar,foleg ezek utan...Mit tegyek szerintetek?Ti mit tennetek a helyemben?Nagyon felek tole is meg mindentol!

Bocsi hogy egy kicsit hosszu lett!

2013. jún. 18. 09:44
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Megszervezném a költözést. Amikor nincs otthon, mindig pakolnék egy táskával többet, és betenném a szekrénybe, hogy ne lássa. Egy nap, amikor szintén nincs otthon, odarendelném a költöztetőket, és elmennék. Üres lakásba jönne haza és nem mondanám meg hova mentem (lehet albérlet, rokon, akármi). A válókeresetet postán kapná meg, a bíróságon találkoznánk legközelebb. Én nem maradnék ilyen ember mellett tovább. A biztonságunkra ügyelnék, hogy ne essen baja a babának, amíg elmegyünk.
2013. jún. 18. 09:47
 2/15 anonim ***** válasza:
Mindenképpen külön kellene költözni, legalább 2 hét "próbaidőre". Ha nélküle vagy, akkor éreznéd igazán, hogy szereted-e még, vagy tényleg jobb nélküle, és nem hiányzik. Ha már valóban nem szereted, akkor jobb külön maradni, és elválni békében. Így esély nyílik egy boldog életre mindkettőtöknek más mellett, persze nem rögtön, hanem majd idővel.
2013. jún. 18. 09:47
 3/15 anonim ***** válasza:

Férjed elérte a célját: megfenyegetett (ami csak blöff volt) és te beijedtél, engedtél neki, ottmaradtál.

Légy határozott és cselekedj ha valóban a kapcsolat végét akarod.

Amit leírtál, az alapján talán jobb is, ha a lányod nem egy ilyen ember mellett él.

2013. jún. 18. 09:48
 4/15 A kérdező kommentje:
azt elfelejtettem hogy o el nalam,es nem akar elpakolni,hallani sem akar rola! :((
2013. jún. 18. 09:49
 5/15 anonim ***** válasza:
Akkor a pakolás megfordul. Az ő cuccai kerülnek az ajtó elé, és a zárat lecserélem. Aki iszik és gyilkossággal fenyegetőzik, közveszélyes. Nem játék. Ha túl sokat iszik és agresszív lesz, jobb ha nincs a közeletekben. Ha megy a balhé én a rendőrséget is kihívnám. Nem adok arra, hogy talán csak blöff. Számomra komoly dolog ilyenekkel fenyegetőzni.
2013. jún. 18. 09:51
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
De ha a tied a lakás, és nem közös, akkor kiteheted. Az sem lenne rossz, ha pl hangfelvételt készítenél, amikor egyszer fenyegetőzik, vagy totál részeg, vagy hasonló sms is jó. Ezzel már védekezhetnél a válóperes tárgyaláson, és kérhetnéd a távolságtartást.
2013. jún. 18. 09:51
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
6-os: A hangfelvételt manapság már nem fogadja el a bíróság, azzal az indokkal, hogy lehet manipulálni.
2013. jún. 18. 09:54
 8/15 anonim ***** válasza:

De a bíróság szakértőkkel megállapíttathatja, hogy manipulált-e a felvétel, vagy nem, nem igaz?

Kilátásba helyezném a távoltartási végzést, ha továbbra is fenyegetőzne, miután kiraktam. Ha azt megszegi, lecsukhatják, de a fenyegetőzéssel nem tudnak mit kezdeni. Meg kellene próbálnod elköltözni, ha megoldható, és természetesen őt kirakni.

2013. jún. 18. 10:07
 9/15 A kérdező kommentje:
De mi van akkor ha komolyan gondolta pl az ongyilkosagot?Mert azert nem szeretnem hogy azt csinalja.Utana majd az en lelkemen szarad minden attol felek..
2013. jún. 18. 10:11
 10/15 anonim ***** válasza:

Aki ilyen esetben öngyilkossággal fenyegetőzik, az érzelmileg zsarol. Ha meg akarja tenni, akkor ténylegesen nem akar tovább élni, arra hajt, hogy sikeres legyen, tehát egyáltalán nem reklámozza. A figyelmed és a sajnálatod akarja kivívni. De amúgy sem a te lelkeden száradna, mert a házasság megromlásában ő is részt vesz, elég aktívan! Talán nem bírja elviselni jó férfi módjára, hogy a baba miatt nem körülötte forog a világ. Gyerekes hozzáállás, és férfiatlan.

Te is megzsarolhatod. Ha hajlandó veled elmenni párkapcsolati terápiára, és hajlandó változtatni, akkor adsz még egy esélyt a házasságnak, így kiderülhet, kinek mi szerepe van abban, hogy megromlott a kapcsolat. Ha erre nem hajlandó, mehet isten hírével.

2013. jún. 18. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!