Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nagyon bonyolult!? Tobbi le!
A ferjemmel nagyon megromlott a kapcsolatunk.Ugy all a helyzet hogy szetmaradunk.9 honapos a kislanyunk,nagyon sajnalnam ha az apja nem lenne mellettunk,de mar nem birom elviselni ezt az eletet!Mielott megszuletett minden olyan szep volt,nagyon szerettuk egymast,de...Mostmar kiszerettem belole,mert nagyon elkezdett inni az utobbi 4-5 honapban,veszekszik sokat velem,semmi sem tetszik neki!Mindenbe belekot es csak a rosszat nezi,hogy mi miatt bir velem veszekedni...Valamelyik nap mondtam neki hogy nem birom tovabb es inkabb valjunk el bekeben.Erre o osszepakolt es mondta hogy oke,mindenert en vagyok a hibas,mag ilyenek.Megfenyegetett,hogy elvagja a nyakam nekem is meg annak is akivel leszek,ha mas ferfit lat mellettem.Meg hogy ongyilkos lesz..Nem tudtam mit tenni,megilyedtem es mondtam hogy akkor probaljuk megoldani es maradjunk egyutt..De nekem nem megy,nem szeretem mar,foleg ezek utan...Mit tegyek szerintetek?Ti mit tennetek a helyemben?Nagyon felek tole is meg mindentol!
Bocsi hogy egy kicsit hosszu lett!
Férjed elérte a célját: megfenyegetett (ami csak blöff volt) és te beijedtél, engedtél neki, ottmaradtál.
Légy határozott és cselekedj ha valóban a kapcsolat végét akarod.
Amit leírtál, az alapján talán jobb is, ha a lányod nem egy ilyen ember mellett él.
De a bíróság szakértőkkel megállapíttathatja, hogy manipulált-e a felvétel, vagy nem, nem igaz?
Kilátásba helyezném a távoltartási végzést, ha továbbra is fenyegetőzne, miután kiraktam. Ha azt megszegi, lecsukhatják, de a fenyegetőzéssel nem tudnak mit kezdeni. Meg kellene próbálnod elköltözni, ha megoldható, és természetesen őt kirakni.
Aki ilyen esetben öngyilkossággal fenyegetőzik, az érzelmileg zsarol. Ha meg akarja tenni, akkor ténylegesen nem akar tovább élni, arra hajt, hogy sikeres legyen, tehát egyáltalán nem reklámozza. A figyelmed és a sajnálatod akarja kivívni. De amúgy sem a te lelkeden száradna, mert a házasság megromlásában ő is részt vesz, elég aktívan! Talán nem bírja elviselni jó férfi módjára, hogy a baba miatt nem körülötte forog a világ. Gyerekes hozzáállás, és férfiatlan.
Te is megzsarolhatod. Ha hajlandó veled elmenni párkapcsolati terápiára, és hajlandó változtatni, akkor adsz még egy esélyt a házasságnak, így kiderülhet, kinek mi szerepe van abban, hogy megromlott a kapcsolat. Ha erre nem hajlandó, mehet isten hírével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!