Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan öltöztetnétek fel?...

Hogyan öltöztetnétek fel? Részletek lent, mert kicsit bonyolult!

Figyelt kérdés

Holnap megyünk Mikulás-ünnepségre a 9 hónapos kislányunkkal.

Egy élményfürdőben lesz az egész, ott lesz az ünnepség is.

A férjem mondta, hogy fürdőruhában lesz mindenki, mert a jegyhez van belépő a medencékhez is.

De egy 9 hónapost nem áztatok órákig a medencében. Nyilván a nagyobb gyerekek ki-be mászkálnak majd.

Viszont kézben meg nem marad el sokáig. Akkor hová tegyem, és mit adjak rá? Adjak rá normális ruhát, ha kijöttünk a medencéből? Vagy csak egy pelust? De abban meg nem tudom letenni.

Fogalmam sincs, hogy csináljuk? Félek, hogy ha meg felöltöztetem, melege lesz nagyon, hiszen ott fűtenek.

2011. dec. 2. 14:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Vigyél neki úszópelust. Ha nincs éppen a vízben, adj rá sima pelust meg egy body-t vagy pólót.
2011. dec. 2. 14:17
 2/2 anonim ***** válasza:

Én is (úszó)pelust és body-t adnék rá, esetleg alulra egy rövidnacit. Olyan nyáriasan öltöztesd fel ott. De azért vigyél be melegebb cuccot, mert ki tudja.

Jó szórakozást! :)

2011. dec. 2. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!