Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkényeztetett hugica probléma? Totálisan szabotálni szeretné a kapcsolatunkat!
Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Fél éve járunk a barátommal, ő 23 éves. Nagyon kedves, aranyos rendes, ami a húgáról már nem mondható el. Ketten vannak testvérek. Szerencsés körülmények között élnek, nem szűkölködnek, sőt! Hatalmas gyönyörű medencés házuk van,és általában amit kinyögnek, másnapra ott van. Lehet az egy Peugeot cabrio, vagy akármi. Sajnos mi nem élünk így. A barátomat ez nem is érdekli. Múlt hét előtt vitt bemutatni a szüleinek,akik nagyon kedves emberek. Komolyan, ezek után elgondolkoztam, hogy a leányzó hogyan sikerült ilyenre. Náluk töltöttem aznap az éjszakát, és másnap reggel kapta meg, csak úgy,ajándékba a hugica a cabriot. Velem minden másodpercben szemétkedett, és beszólt valamiért. A kis barátnői szüntelenül mellette voltak, és ha nem egyedül, akkor hárman kötözködtek. Anyukája mondta, ne foglalkozzak vele, sajnos sikerült elkényeztetni, de engedjem el a fülem mellett. Viszont, senki sem szólna neki, hogy hagyja abba...ami kicsit furcsa. Tegnap áthívott a barátom, hogy fürödjünk egyet ebben a nagy melegben. Kint napozott a három kedves lány. Ott is megállás nélkül nyomták a dolgokat, és a legborzalmasabb, hogy a barátom sem szólalt meg,hogy esetleg hagyja abba vagy valami. Olyan szinten el van kényeztetve, hogy elmondhatatlan. Mondtam a barátomnak, én többet át sem megyek, ha nem állít rajta, mert nem fogom nézni hogy bármit kinyög másnapra ott van, vagy hallgatni a hülye dolgait. Ilyen lányokkal mégis mit lehetne csinálni? Nem szeretném ha miatta menne tönkre a kapcsolatunk. Köszi előre is a válaszokat!2013. jún. 18. 08:41
21/22 anonim válasza:
Ahogy az egyik hozzászóló is írta: mosolyogj!! Esetleg ha veszól vmit, fülig érő mosollyal mond ezt: Köszönöm szépen! Ha ezt úgy tudod előadni, mint ha valami iszonyat kedveset mondott volna, egy idő után nagyon hülyény fogja érezni magát. Ne hagyd, h egy pillanatig is azz lássa rajtad, h zavar :)
22/22 anonim válasza:
Mondom, hívd el valahová egy teljes napra sok beszélgetéssel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!