Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elkényeztetett hugica probléma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elkényeztetett hugica probléma? Totálisan szabotálni szeretné a kapcsolatunkat!

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok. Fél éve járunk a barátommal, ő 23 éves. Nagyon kedves, aranyos rendes, ami a húgáról már nem mondható el. Ketten vannak testvérek. Szerencsés körülmények között élnek, nem szűkölködnek, sőt! Hatalmas gyönyörű medencés házuk van,és általában amit kinyögnek, másnapra ott van. Lehet az egy Peugeot cabrio, vagy akármi. Sajnos mi nem élünk így. A barátomat ez nem is érdekli. Múlt hét előtt vitt bemutatni a szüleinek,akik nagyon kedves emberek. Komolyan, ezek után elgondolkoztam, hogy a leányzó hogyan sikerült ilyenre. Náluk töltöttem aznap az éjszakát, és másnap reggel kapta meg, csak úgy,ajándékba a hugica a cabriot. Velem minden másodpercben szemétkedett, és beszólt valamiért. A kis barátnői szüntelenül mellette voltak, és ha nem egyedül, akkor hárman kötözködtek. Anyukája mondta, ne foglalkozzak vele, sajnos sikerült elkényeztetni, de engedjem el a fülem mellett. Viszont, senki sem szólna neki, hogy hagyja abba...ami kicsit furcsa. Tegnap áthívott a barátom, hogy fürödjünk egyet ebben a nagy melegben. Kint napozott a három kedves lány. Ott is megállás nélkül nyomták a dolgokat, és a legborzalmasabb, hogy a barátom sem szólalt meg,hogy esetleg hagyja abba vagy valami. Olyan szinten el van kényeztetve, hogy elmondhatatlan. Mondtam a barátomnak, én többet át sem megyek, ha nem állít rajta, mert nem fogom nézni hogy bármit kinyög másnapra ott van, vagy hallgatni a hülye dolgait. Ilyen lányokkal mégis mit lehetne csinálni? Nem szeretném ha miatta menne tönkre a kapcsolatunk. Köszi előre is a válaszokat!

2013. jún. 18. 08:41
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Volt ez a HSM film...húgom nézte napestig, amikor sláger volt. Na, egy az egybe arra szőke picsre emlékeztet...mind természetben, mint kinézetben...
2013. jún. 18. 09:09
 12/22 anonim ***** válasza:

Ha látja hogy bánt téged akkor csinálni fogja. Am mikor beszólj csak mosolyogj. Hidd el ha folyamatosan azt látja hogy bármit mond neked és te csak mosolyogsz akkor ki fogja ütni nála a biztosítékot. Ha meg nem birja tovább és megkérdezi hogy mi a f*szt mosolyogsz elég annyit mondani neki hogy rajtad azt otthagyod, nem kell többet mondani neki. Az iylenekke nem lehet mit kezdeni.

22/F

2013. jún. 18. 09:35
 13/22 anonim ***** válasza:

A barátod nincs abban a helyzetben, hogy fegyelmezze a testvérét. Ez a szülők dolga (lett volna).

Te irigyled az életszínvonalát, ő pedig irigyli a boldogságodat. Te látod, hogy nem kaptad meg azt, amit ő és nem is fogod, ő pedig azt látja, hogy mindez hiába van, nem vásárolható meg a boldogság.

Ne tarts haragot! Ha másnap találkoztok, akkor örülj neki! Legyél nyitott! Lehetsz őszinte, de szándékosan bántó. (Ha értesz a témához, akkor elmondhatod, hogy te is örülnél egy ilyen autónak, de ha választanod lehetett volna, akkor nem Peugeot kérsz, hanem egy normális autót... De ezt csak akkor, ha tényleg van ismereted a témáról!)

Ha barátságos vagy és őszinte, akkor rá fog jönni, hogy felesleges piszkálódni, az őszinte és valós kritikáiddal pedig jelzed, hogy nem körülötte forog a világ.

A rossz hírem az, hogy ez akár évekig is eltarthat.

2013. jún. 18. 09:56
 14/22 A kérdező kommentje:

Köszi :)

Ugyan nem értek a kocsi támához, de én is nagy Peugeotos vagyok:)

Nekünk is az van, meg a barátomnak is, meg a szüleinek is :D

Szóval ilyen gyűlést nyugodtan lehetne tartani!:)

Mindenesetre megpróálkozom vele, próbálok vele beszélgetni, hátha valahogy meg lehet puhítani...Köszi a válaszokat!:)

2013. jún. 18. 11:32
 15/22 anonim ***** válasza:

A szülei hülyék a barátod meg tutyi-mutyi és nem figyel rád. Ha komoly a kapcsolat akkor a kiscsajt hívd el egy napra csak veled kettesben és beszélgessetek sokat. Lehet hogy nem gonosz csak senki nem mutatott neki jó példát.

A barátodnak meg üzenem hogy tanuljon meg figyelni a barátnőjére mert eddig ez elég gyenge!

30F

2013. jún. 18. 12:19
 16/22 anonim ***** válasza:

Hány éves a hugi?

Szívesen megdugnám és összetörném a szívét

2013. jún. 18. 12:49
 17/22 anonim ***** válasza:

"Az kritizál másokat, aki magával nincs megelégedve"

A kis csitri mindent megkapott amit kért, kivéve egyet: szeretet. És irigy rád. Elhiszem, menyire rosszul eshet, de az ilyennek bármit mondasz nem fogja fel, annyira buta. Ezért nem szól rá a barátod se, semmi értelme. Annyit tehetsz, hogy lesz*rod.

2013. jún. 18. 13:02
 18/22 A kérdező kommentje:

Velem egyidős a csaj.

Családi hátterükbe nem láttam még úgy bele, de a szülei sem ilyenek, mint ő, és a bátyja sem...nem tudom, ő valami másik bolygóról való..

2013. jún. 18. 13:20
 19/22 anonim ***** válasza:

A "Lehetsz őszinte, de szándékosan bántó." mondatból kimaradt a NE.

Elváltak a szülei?

2013. jún. 18. 13:26
 20/22 A kérdező kommentje:
Nem, együtt laknak mind a négyen.
2013. jún. 18. 13:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!