Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó szexel meddig lehet megtartani egy pasit?

Figyelt kérdés
Jártunk régen, eleinte minden jó volt de aztán megcsalt engem. Akkor kibékültünk, eltelt megint pár hónap és újra megcsalt, de akkor már el is hagyott. Külön voltunk 2 évig és most újra összejöttünk. Nagyon jó köztünk még mindig a szex, azt mondja senkivel sem volt neki ilyen jó, és nekem sem volt még ilyen mint vele. Persze érzelmek is vannak én nagyon szeretem, szerintem ő is engem, de nagy részben a szexel tudom őt csak "megfogni". Most vajon sikerülhet normálisan együtt maradnunk?
2013. jún. 16. 23:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
miért nem pròbàlod meg valamivel kiharcolni az érdeklõdését (és most nem a szexre gondolok), amivel esetleg beléd is szerethet, és utàna màr tényleg nem csak a szex miatt lenne veled?!
2013. jún. 19. 06:04
 12/13 haemorgen ***** válasza:

Nem tudom konkrétan a kérdésre a választ, de szerintem ha harmadjára is szakítás lesz, akkor ne adj neki több lehetőséget, mert az valószínűleg csak idő és energia pazarlás lenne.

Van erről a témáról (azt hiszem az a címe h a férfi) könyv, szerintem abban olvasd el a dolgokat, hátha segít.

2013. aug. 25. 17:07
 13/13 A kérdező kommentje:
Ohh azóta már megint szakítottunk. Nem tud megváltozni. Szexre jó voltam neki 1 hónapig kb, aztán kidobott....
2013. aug. 25. 18:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!