Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jó szexel meddig lehet megtartani egy pasit?

Figyelt kérdés
Jártunk régen, eleinte minden jó volt de aztán megcsalt engem. Akkor kibékültünk, eltelt megint pár hónap és újra megcsalt, de akkor már el is hagyott. Külön voltunk 2 évig és most újra összejöttünk. Nagyon jó köztünk még mindig a szex, azt mondja senkivel sem volt neki ilyen jó, és nekem sem volt még ilyen mint vele. Persze érzelmek is vannak én nagyon szeretem, szerintem ő is engem, de nagy részben a szexel tudom őt csak "megfogni". Most vajon sikerülhet normálisan együtt maradnunk?
2013. jún. 16. 23:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Ha senkivel sem ilyen jó, miért is csalt meg annyiszor? Szerintem te egyáltalán nem tudod megfogni, ha jön egy másik, úgy lelép, csak porzik utána...
2013. jún. 16. 23:06
 2/13 Mókusgyilkos ***** válasza:
100%
a jó szexel a pasit addig tudod megfogni amíg nem impotens :D ha 2x is megcsalt akkor nyilvánvalóan nem beszélhetünk jó szexről.
2013. jún. 16. 23:07
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

"Régen" kiderült, hogy meddig tudod vele megszokni. Most sem fog ez változni...

Aki kétszer megcsal egymás után az sok mindent elmondhat magáról, csak azt nem, hogy szeret. És aki ezt hagyja, az sok mindent elmondhat magáról, csak azt nem, hogy van esze...

2013. jún. 16. 23:08
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Jó szexszel csak jó szexre lehet megfogni valakit. Ez így működik.
2013. jún. 16. 23:08
 5/13 A kérdező kommentje:

De azt mondta egy haverjának mikor még külön voltunk hogy velem nagyon-nagyon jó volt neki. És hogy sokszor visszasírja hogy elhagyott mert hogy velem milyen jókat szexelt. Sőt, volt valami olyan is, bár ez nem tetszik hogy "Ha visszajönne hozzám akkor az csak a szex miatt lenne"....

És most visszajött, együtt vagyunk újra, és igen sokat szexelünk is, csak nem tudom hogy ez így meddig működhet.

2013. jún. 16. 23:09
 6/13 anonim ***** válasza:
szexszel
2013. jún. 16. 23:11
 7/13 anonim ***** válasza:

szexre- igen jó szexel meg lehet tartani, de én nem hiszem amit mond, akkor másodszorra miért is hagyott el?

igazi kapcsolatra - csak a szex az kevés, sok minden más is kell N

2013. jún. 16. 23:13
 8/13 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy szarul esik, de az előző válaszolóknak igaza van. Ha annyira jó lett volna a szex, vagy szeretett volna, nem csal meg, pláne kétszer egymás után. Az már más kérdés, hogy ha rólam mondana olyat valaki, hogy csak a szex miatt van velem, repülne, nem hogy még azon filóznék, hogy meddig marad.. neked se kéne hagynod, hogy idiótát csináljon belőled harmadszorra is, akármennyire is szereted.
2013. jún. 16. 23:16
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha a szex a fő ami összeköt, akkor ott már baj van... Egy igazi kapcsolathoz ennél sokkal több kell. Szóval marad amég nem talál mást...
2013. jún. 16. 23:22
 10/13 anonim ***** válasza:
szexelni lehet jól mással is....
2013. jún. 16. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!