Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexel akarna megtartani? Orálisan elégítette ki a volt barátját mellettem.
A barátnőm tényleg mindent meg ad szexuálisan, kielégítő vele a szexuális életem. Viszont sokat mondja, hogy -mert ő mindent meg ad nekem, oda teszi magát, nem egyszer úgy leszopott, hogy utána magamon kívül voltam pár percig és jól esik ez mind.. de most megyek melózni januártól és kevesebbet leszünk együtt jóval és attól tartok másnak is megtenné ezeket és már meg is tette egyszer a volt pasijának, hogy a szájába hagyta élvezni. Utána nem tudtam kidobni, mert nagyon szerelmes lettem belé.. minden nap vele lehettem eddig mert nem kellett még melózni, de most már kelleni fog és nagyon féltem, mert nem viselném el ha másnak is megtenné azt amit nekem főleg nem a volt pasijának aki kihasználta anno. most viszont olyan mintha tudná, hogy bármit tesz én megbocsátom neki, mert ő tökéletes nekem az ágyban és ezzel fogva tart. a szexel akarna tényleg megtartani ha megcsal akkor tudja, hogy úgyse dobom ki?
21/F 18/L
Mindenkit leszop akit csak ismer?
Megismerkednék vele.
Valószínű szexel akar igen,de nem baj az,szexre épül amúgy is egy kapcsi,mondhat bárki bármit,de ez az alapja mindennek,és sajnos ritka a nagyon jó és kielégítő szexuális élet,mert a csajok,hogy is mondjam prűdek,meg most ne mert ez meg az,meg boxolni kell velük a szex miatt,tisztelet a kivételnek aki imádja a szexet de a többségnek lenne még mit tanulnia róla.
Szerintem ezzel akar megtartani igen,mert tudja,hogy ritka az olyan csaj aki szinte bármikor kapható.
Ha megcsal akkor járjatok össze csak dugni,az is jó,SŐT néha még jobb is.Mondjuk engem nem zavar ha a csaj mással is akar lenni,nem izgat,ha menni akar menjen,csak teljesítsen itthon is.
Paul Osho:Szerelmesen könyvben írta,hogy hagyni kell az asszonyt,vagy a pasit ha mással is akar lenni,mert ez természetes.
24F
Te meg a szex miatt akarod megtartani. Nem látom a történetedben, hogy milyen kedves, aranyos lány, milyen jól érzed magad vele, stb. Csak a szex...
Akkor 1:1 mindkettőtök részéről :-)
RIBANC
K
U
R
V
A
a szajhája...küldesz róla 1 képet?
Nimfó csajszi és az ilyenek távollét esetében nem a hűségről híresek, mert ki elesetnek látszanak de mindig megtalálják a módját, hogy átverjenek. Jah és szokásuk, hogy az embert megpróbálják a tökénél fogva vezetni és a jó együttlétekkel próbálnak zsarolni később. Férfiak vagyunk és az is fontos viszont ne hagyd magad palira venni 1 jó d.ugásért! Ebből komoly kapcsolat úgy sem lehet és ha melózás közben csalna meg az sokkal rosszabb lenne mint, ha előtte szakítasz vele! Tapasztalatól beszélek, mert az előző nőm ilyen nimfó volt és észrevettem, hogy elkezdett cseleskedni. Az előző barátai buták voltak és őket megtudta vezetni, de Én kidobtam a későbbi csalódások elkerülése végett!! Ennyire bizonytalanra nem lehet alapozni! Azt tanácsolom hallgass Te is az eszedre! ;)
24F
Jobb egy jó bolt tulajának lenni közösben, mintha egy rossz bolt tulaja vagy teljesen. ;-)
Amiről nem tudsz, azon meg ne agyalj, és akkor nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!