Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tehetek még? Rendbe lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek még? Rendbe lehet ezt még hozni vagy felesleges még reménykedni is?

Figyelt kérdés
volt barátommal nem voltunk sokáig együtt, csak pár hónapot, nagyon nagyon megszerettem de elrontottuk.. vagyis eleinte én, egy szakítással.. utána újra összejöttünk de már már semmi nem volt olyan mint régen.. próbáltam helyre hozni a dolgot, meg a kedvébe járni, vele vesztettem el a szűzességem is mert ő volt az első olyan akinél télleg azt éreztem h nagyon szeretem és vele akarom.. de ezek mellett úgyanúgy csak a veszekedés ment:\\. aztán végül szakított.. rá 1-2 hétre összejöttem egy másik sráccal hogy majd ő talán elfeledteti velem de semmi, folyamatosan csak ő járt a fejembe úgyhogy szakítottam is azzal a sráccal és írtam a volt barátomnak hogy én még szeretem és kezdjük újra.. de azt mondta h ő most nem akar kapcsolatot.. ami nagyon fáj mert tudom hogy ez csak kifogás.. ez a párhónap vele nekem nagyon sokat jelentett mert így még nem szerettem még senkit, vele éreztem elősször hogy vele akarok lenni örökké.. és ez azóta sem változott.. nem tudom hogy neki mit jelentettem, lehet csak egy kalandot és ennyi de én úgy éreztem hogy szeret, nem is azért mert h gyakran mondta volna, hanem a viselkedéséből, ahogy bánt velem.. én meg elrontottam mindent, de egyszerűen nem tudom elképzelni hogy összejöjjön mással, a szakítás már több hónapja volt, ugyhogy lehet azóta már lessz neki valaki más.. szerintetek még érdemes reménykedjek? én elmondtam h szeretem,rajta múllott minden:// ha 1 et kívánhatnék csak ő lenne és még most is úgy érzem hogy nekem csak ő kell.. ráírnék de én nem vagyok ilyen nyomúlós tipus meg nehezen mutatom ki az érzéseim elötte://de nagyon hiányzik.. szerintetek?:/
2013. jún. 15. 18:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Hány évesek vagytok?

Bár szerintem ez a hajó elment. Ha elrontottad fogadd el és hagyd őt, mert megvan magának. Ha hónapok óta szakítottatok, akkor meg főleg, mert azalatt már bőven elfelejthetett.

Egyedül maximum azt próbálhatod meg, hogy barátként közeledsz hozzá és talán kialakulhat újra több belőle.

2013. jún. 15. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem te már sokszor próbálkoztál nála. Ő meg már tovább lépet tedd te is ezt akármilyen nehéz. Aztán ha a sors úgy gondolja talán évek múlva össze jöttök és akkor lehet hogy teljesen fordított lesz a helyzet. Nagy reményeket ne fűzz hozzá.
2013. jún. 15. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Úristen ezt mintha én írtam volna! Ikertesók lennénk?! Totál ugyanezt éltem át, én is eltoltam a második esélyt valami hülyeséggel és most Ő mondott nemet.. csak rajta múlik. Szerintem itt már nincs remény de megértelek és átérzem a helyzeted. :(
2013. jún. 15. 19:06
 4/6 anonim ***** válasza:

Nagyszerű dolog, ha az emberre valaki gondol, és a gondolataival vigyáz rá. Aki szeret, ezt teszi. Gondol és vigyáz rá. Akit nagyon szeret. Gondolataival. Érzéseivel. Szívével. A szívében őrzi Őt, ott védi, oltalmazza. És engedi élni. Néha fájdalmas dolog ez. Mert néha úgy kell engedni élni, hogy valóban nem lehetsz a közelében. Csak távolról csodálhatod Őt, távolról figyelheted. Mégis csodálatos érzés szabadon engedni, akit szeretsz. Engedni, hogy úgy éljen, ahogy a szíve, lelke vezérli, ahogy neki a legjobb. Ahogy szüksége van rá. Elengedni, de nem elhagyni. Hanem messziről figyelni Őt, messziről vigyázni rá. A szívedben. A gondolataiddal, az érzéseiddel, a szereteteddel. És hinni, hogy egy napon visszatér. Bízni benne, érezni, hogy szeretete visszavezeti hozzád.

Létezik ilyen szeretet.

2013. jún. 15. 19:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenképpen mutasd ki az érzéseidet. Dobd fel a labdát, könnyebb lesz ha tudod, hogy Te mindent megtettél. Onnantól az már az ő döntése mit kezd vele(d).

Én ezt tettem. Tudja, hogy senki nem szereti úgy mint én, senki nem menne el eddig utána mint én egészen elképesztő dolgokat megtettem mások már szabályosan hülyének néztek. Nem jött vissza hozzám nekem mégis megérte. Mert tudom, hogy mindent megpróbáltam. Nem nyomaszt semmi, elfogadtam a döntését. De ha szerelmes vagy nem is esik nehezedre menni, merni és csinálni. Legalábbis nekem evidens volt. Keresni és bizonyítani...

Ennyi nekem kellett a lelkiismeretemhez, hogy ne azon agyaljak életem hátralevő részében, hogy "mi lett volna, ha.." Meg kell próbálni mert azzal nem vesztesz semmit. A siker vagy a visszautasitás egy eredmény, de a félelem/büszkeség miatt elszalasztott cselekedet csak a nagy büdös semmi. Erre gondolj!!

2013. jún. 15. 19:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Irtam pl több búcsúlevelet, szerelmes üzenetekkel bombáztam, a kocsijára képeslapot tettem, a munkahelye előtt vártam sütivel, ilyesmik... telefonhívások, smsek stb.. Persze némelyikből balhé lett de legalább tisztába lettem a dolgokkal. Esélyem nem volt és semmi haszna. Most álltam le végleg pedig az utolsó telefonunkban azt hajtogatta, hogy nem nem nem akar találkozni a végén már azt mondta " majd még meglátjuk" de tudom, hogy ez is NEM-et jelent burkoltan. Rájött, hogy így könnyebben megszabadul tőlem. :) Milyen rafkós, nem? :D Imádom ♥ egész életemben fogom is. De ő nem igy érez ezért el kell fogadni, elengedni, hogy legyen boldog. Senkire nem kényszeritheted rá az akaratodat. Nem tudod rávenni, hogy szeressen. Viszont megmutathatod neki mit szalaszt el!
2013. jún. 15. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!