Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évek múltán már felesleges? Előjöhet a szikra vagy mindenkit más elé sodort az élet?
Régóta ismerek egy srácot és megvolt köztünk az a bizonyos szikra,vonzottuk egymást,összepasszoltunk,de nem jöttünk össze. Nekem azóta volt egy hosszabb kapcsolatom,ami alatt nem beszéltünk,nem volt köztünk semmilyen kapcsolat a sráccal. Most egyedül vagyok, szerintetek elmúlhatott a régi varázs? Vagy ha két ember vonzódik egymáshoz az nem változik? (az én esetemben ez nem változott,de vajon ő is így gondolja?)
esetleg személyes tapasztalatot is meghallgatok.
Nagyon sok ember van úgy, hogy még mindig sokat gondol egy régi szerelmére.
Szerintem keresd fel, én tudok rá példát, hogy éveket várt a srác, aztán mégis összejött neki a lánnyal.
mi a párommal 8éve ismerjük egymást és eleinte utáltuk egymást!
majd 4-5 év kimaradt nekem párkapcsolatom volt ő sitten ült, majd összejöttünk és családunk lett :D
a szexuális vonzódás tud sztem szelídülni, de nálam nem múlt el pl
h egyéb lehet e az meg elég sokmindenen múlik, ugye:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!