Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig az olyan nőbe szeretek bele, aki nem viszonozza az érzelmeket?
Aki meg szeretne, vagy tetszenék neki, én nem szeretem őt?
Mert az arcuk valahogy nem fog meg, nem érzem a szikrát.
30/F
30 évesen arc alapján próbálsz választani magadnak partnert?
Egyáltalán...hogy szerethetsz bele felnőtt fejjel bárkibe, akinek nem vagy szimpatikus? Melyik bolygóról jöttél, "ember"? Némelyik kölök kérdésén jókat tudok röhögni...de rajtad most ledöbbentem. Vmi nagyon el lett cseszve nálad.
Hallottál már személyiségről, egyéniségről, vagy általános és érzelmi intelligenciáról?...Jesszusom!
Gratulálok! Nézegesd tovább az ÖKM-et!
jahh... 44/F.
A belső tulajdonságokat is nézem, de ha nem tetszik az arca annak a személynek, akkor nem vagyok belé szerelmes.
Ezért nem szeretek én írni interneten, mert itt vagy máshol soha nem adnak egy értelmes választ a kérdésre, csak folyton a szurkálódás.
Ha csúnya a nő (már bocsánat) és nem tetszik az arca, de összeillenénk belső tulajdonságilag, akkor nem lennék boldog mellette. Mert ha belenéznék a szemébe, vagy ránéznék az arcára, meglátszana rajtam, hogy nem vagyok szerelmes. Mert a tűz nem lenne meg. Mert az arc is számít. Ez így érthető biztosan.
Én valahol mindkettőtökkel egyet tudok érteni.
Amit a kérdező ír, az bizony mindkét nemnél megvan.
De amit Hole ír,... nos, úgy is lehet. Most biztos marhára ellentmondásosnak tűnök. Megértem. Önmagam számára nem vagyok az.
Ez az ötmilliós kérdés ugye? :D Harminc évesen még mindig a nők arcát nézni...elég gyerekes viselkedés, már meg ne haragudj!
30/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!