Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért mindig az olyan nőbe...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mindig az olyan nőbe szeretek bele, aki nem viszonozza az érzelmeket?

Figyelt kérdés

Aki meg szeretne, vagy tetszenék neki, én nem szeretem őt?

Mert az arcuk valahogy nem fog meg, nem érzem a szikrát.

30/F

2013. jan. 21. 21:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Talán te tudat alatt épp ezt élvezed és nem is az arcon múlik a dolog.
2013. jan. 21. 21:53
 2/14 Hole Hunter ***** válasza:

30 évesen arc alapján próbálsz választani magadnak partnert?

Egyáltalán...hogy szerethetsz bele felnőtt fejjel bárkibe, akinek nem vagy szimpatikus? Melyik bolygóról jöttél, "ember"? Némelyik kölök kérdésén jókat tudok röhögni...de rajtad most ledöbbentem. Vmi nagyon el lett cseszve nálad.

Hallottál már személyiségről, egyéniségről, vagy általános és érzelmi intelligenciáról?...Jesszusom!

2013. jan. 21. 21:55
 3/14 A kérdező kommentje:
A belső tulajdonságokat is nézem, de ha nem tetszik az arca annak a személynek, akkor nem vagyok belé szerelmes.
2013. jan. 21. 21:59
 4/14 Hole Hunter ***** válasza:

Gratulálok! Nézegesd tovább az ÖKM-et!

jahh... 44/F.

2013. jan. 21. 22:04
 5/14 A kérdező kommentje:

A belső tulajdonságokat is nézem, de ha nem tetszik az arca annak a személynek, akkor nem vagyok belé szerelmes.

Ezért nem szeretek én írni interneten, mert itt vagy máshol soha nem adnak egy értelmes választ a kérdésre, csak folyton a szurkálódás.

Ha csúnya a nő (már bocsánat) és nem tetszik az arca, de összeillenénk belső tulajdonságilag, akkor nem lennék boldog mellette. Mert ha belenéznék a szemébe, vagy ránéznék az arcára, meglátszana rajtam, hogy nem vagyok szerelmes. Mert a tűz nem lenne meg. Mert az arc is számít. Ez így érthető biztosan.

2013. jan. 21. 22:19
 6/14 Hole Hunter ***** válasza:
Nem gondolom, hogy én vagyok az, aki nem ért bizonyos dolgokat. Hadd áruljak el neked ennyi idős korodra egy marha nagy titkot! Egy nő attól lesz szép, kívánatos és gyönyörű, hogy szeretik! Az átlagos "arcú" nő is úgy ki tud virulni, mint egy rózsakert, ha van, akit szeressen és aki viszont szereti. Szikrát pedig a gyújtógyertyánál keress! Részemről téma off. Nem fogok egy 30 éves "pasit" nevelni...
2013. jan. 21. 22:36
 7/14 anonim ***** válasza:

Én valahol mindkettőtökkel egyet tudok érteni.

Amit a kérdező ír, az bizony mindkét nemnél megvan.

De amit Hole ír,... nos, úgy is lehet. Most biztos marhára ellentmondásosnak tűnök. Megértem. Önmagam számára nem vagyok az.

2013. jan. 22. 01:00
 8/14 anonim ***** válasza:

Ez az ötmilliós kérdés ugye? :D Harminc évesen még mindig a nők arcát nézni...elég gyerekes viselkedés, már meg ne haragudj!

30/F

2013. jan. 22. 06:48
 9/14 A kérdező kommentje:
Nem beszélve arról, hogy az utcám végében lakik pár méterrel, és nem elérhető a szív. Valamint írja, hogy valaki tetszik neki és találkozik vele, de azt nem tudja, hogy én szeretem Őt. Ott szakadt a cérna, nem érdekel, ha emiatt gyenge vagyok, vagy nőnek tartanak. De azt ne élje át senki. Pláne azt, hogy pár méterre lakik tőle, és nem érheti el a szívét!
2013. jan. 22. 09:56
 10/14 A kérdező kommentje:
És innentől Stop! Nincs tovább.
2013. jan. 22. 09:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!