Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mindig az olyan nőbe szeretek bele, aki nem viszonozza az érzelmeket?
Aki meg szeretne, vagy tetszenék neki, én nem szeretem őt?
Mert az arcuk valahogy nem fog meg, nem érzem a szikrát.
30/F
Miért tartanának ettől nőnek? A nők lelkileg sokkal erősebbek, úgy tapasztalom. Nem viseli meg őket (ennyire) a reménytelen szerelem.
Arról meg nem tehet az a lány, hogy nem tetszel neki.
Ahogy írtad, te se tehetsz róla, hogy arc alapján tetszik valaki, vagy sem.
No, most így jártál, a helyében te se "tudnál" érezni, pont olyan vagy, hiába menne hozzád egy neked arcra nem tetsző. Ez van.
Én most jöttem rá valamire, mert épp most is viszonzatlan szerelmem van egy lánnyal. Ami persze fáj még most is. De ez a történet különleges. És leírtam ezt a történetet, és ahogy ezt olvastam, már valahogy nem fájt belül. Hanem inkább derű töltött el, mert vicces a történet.
Én úgy gondolom, hogy beleszeretek egy lányba, ami viszonzatlan. És ez később átlépne barátságba. Vagy lehet, hogy ez csak ettől a különleges történetről van így, ami velünk megtörtént, mert vicces volt, és ahogy néztem a lány fényképét közben, már nem úgy tekintettem rá, mint szerelemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!