Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne megszűntetni a sok felesleges gondolatot?
Figyelt kérdés
Mindig ha történik valami eszembejut hogy mi van ha...../ mi lett volna ha...... és ez elrontja az egész kedvemet. Mondjuk egy példának: A barátom már hazudott nekem amivel nagyon megbántott,.... mivan ha jra hazudni fog? mivan ha van amit nem árult el nekem?2013. jún. 2. 22:12
2/6 anonim válasza:
Sajnos en is ilyen vagyok.. :( tovabbgondolom a dolgokat..tanácsot adni nem tudok sajnos.
3/6 anonim válasza:
Meditáció például, vagy éber tudatossággal. Pl azon kapod magad, hogy ilyenen agyalsz, és akkor felcseréled valami másra! Az ember amúgy szeret feleslegesen ilyen rossz jövőképeket gyártani, pedig semmi szüksége rá! Ha majd megtörténik a baj, elég akkor elgondolkodni, hogy hogy legyen! Amúgy meg összpontosíts a jelenre! Különben tényleg elég nehéz dolog, de nem lehetetlen! :) Gyakorolni kell! :)
4/6 anonim válasza:
Nagyon átérzem a helyzeted. Nekem is pont ugyanez a problémám.. Próbálom elterelni a gondolataimat, de van, hogy nem sikerül.. szörnyű tud lenni.. :(
5/6 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok , de ne gondolkodj mindent túl ,mert az elronthatja a dolgokat. Csinálj olyat ami leköt ,ami kikapcsol ,hogy ne tudj ilyeneken gondolkozni.Biztos van valami hobbid.
6/6 Komplikato válasza:
A jelenben kell élni, nem múltban, nem elképzelt jövőben és nem számít pozitív vagy negatív bármelyik.
Megpróbálhatod a Vipasana (Vipaszan) meditációt esetleg, de az nem egy könnyű dolog, tanító nélkül kvázi lehetetlen, tanítóval és erős akarattal is kb. olyan esélyeid vannak mint pl. kung-fu harcossá válni ...
De még ha nem is ütöd meg a "szintet", azért időről időre ilyesmi esetre pont jó is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!