Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen pasi fog engem szeretni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen pasi fog engem szeretni, ha unalmas is vagyok, meg ronda is?

Figyelt kérdés
2009. okt. 10. 23:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
17%

Egy cirkuszi bohóc?????????

Esetleg!

Legalább próbálj ne uncsi lenni!!!!!!!!!!!

2009. okt. 10. 23:31
 2/17 anonim ***** válasza:
27%
rosszul hangzik.
2009. okt. 10. 23:40
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én is így éreztem de sokszor találkozol majd olyan pasikal akikkel 1 hullámhosszon vagytak. Téleg ugyanazt szeretitek, ugyanazt gondoltok egy csomo dologról. Téleg rengeteg lehetöséged lesz csak ne ird le saját magad mert azzon senki nem tud segiteni.
2009. okt. 10. 23:41
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem kezdesz magaddal valamit azon kívül hogy sajnálod magad? Ronda vagy? Változz meg! Az meg mit jelent pontosan hogy unalmas vagy? Nem bulizol? Nem vagy társasági lény? Én sem, de attól még volt elég pasim.
2009. okt. 10. 23:42
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Ki mondta, hogy ronda vagy??? Szerintem hazudott.:)

Próbálj változtatni a magadról kialakított képeden. Nem hiszem, hogy ronda vagy szerintem csak bemeséled. Fogadd el a tested, úgy ahogy van. Ha elfogadod magad, mindjárt meg is oldódott mind a két probléma, hisz szerintem pont azért nem jársz sehova és tartod magad ezáltal uncsinak, mert azt hiszed ronda vagy és nem mersz mutatkozni. Ha elfogadod magad sokkal nyitottabb tudsz lenni mások felé és így már nem leszel uncsi. Lehet ezáltal valakinek megtetszel, és ha így lesz fogadd el és hidd el ő tényleg szeret. Ha egy "pasinak" megtetszik egy lány és belé szeret, nem fog olyan dolgokra gondolni, mint például, hogy "jaj egy kicsit szeplős és mégse tetszik", hanem szeretni fog.

2009. okt. 10. 23:47
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek más a szép, ezzel ne is foglalkozz... Valakinek te is szép lehetsz, csak meg kell találnod.

Az unalmast tényleg leírhatnád bővebben, hogy mit értesz ezalatt... Nem jársz szórakozni, vagy nem tudsz beszélgetni vagy nem tudom....?

2009. okt. 11. 00:22
 7/17 A kérdező kommentje:

Unalmas alatt azt értem,hogy nem tudok beszélgetni.De nem azért,mert műveletlen / tudatlan vagyok,hanem mert nem jut eszembe semmi.Mondjuk legtöbbször nincs is kedvem megszólalni,de ha tetszik egy fiú,akkor szeretnék beszélgetni vele,de akkormeg csak úgy simán semmi nem jut eszembe.

A külsőmön nem igazán akarok változtatni.

Köszi az eddigieket!

2009. okt. 11. 00:51
 8/17 anonim ***** válasza:
100%

én sem vagyok egy beszédes típus, de sztem van egy nagyon jó módszer, amivel ezen szép lassan változtathatsz.

mindent kommentálj magadban! ha látsz egy filmet meséld el magadnak hogy mi tetszett benne, mi nem. ha olvasol egy jó könyvet fogalmazd meg a véleményedet róla, ha történik veled valami érdekes, valami izgalmas vagy valami ami miatt örülsz, azt is csak sián magadban öntsd mondatokba! így sokkal jobban megragadnak benned a saját gondolatid és egy csomó témát összeszedsz, amiről bárkivel elkzdhetsz beszélgetni, ráadásul már a gondolataid, mondataid is rendezve lesznek! (lehet hogy kicsit őrült módszernek tűnik, de nem rossz!)

2009. okt. 11. 01:39
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Ha képet felteszel, arról mondhatunk pár szót.

Az írásod alapján tudsz normálisan beszélni is. Keress témákat, amelyekhez értesz, és gyakorold.

Ha szeretnél társat, akkor a pozitív tulajdonságokat keresd meg magadban (pl. a helyes írásod, jó fogalmazó készséged is az) és azokat hangsúlyozd. A negatív tulajdonságaidat ne emlegesd! Inkább próbálj kicsit javítani rajtuk.

2009. okt. 11. 02:13
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Sz_rj bele az egészbe és menj oda beszélgetni valahogy. :)

Kitalálsz valami témát és ennyi.

Nem kell ilyen butaságokon görcsölni. :)

2009. okt. 11. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!