Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most nézem A titok c filmet. Nem nagyon értem ezt a vonzás törvényét, de ezekszerint ha azt gondolom, hogy szeret engem a pasi, akit szeretek, akkor tényleg szeretni fog?
Emberi érzelmekre ez nem hatásos! Mivel ő vonz valamit. De ha elképzeled álmaid pasiját, leirod, hogy milyet akarsz... el fog jönni, a sors az utadba adja. Én pont most msnezek vele... ;-)
Milyen igaz,amit az első válaszoló írt!!! Én is elképzeltem magamnak a jövendőbelimet és láss csodát,rá egy hétre smároltunk (bulikban találkozgattunk stb...) ez volt szeptemberben (akkor még nem akartunk egymástól komolyabbat) és január végén összejöttünk és már több,mint másfél éve együtt vagyunk!!!! :))
"pedig utál engem, mindenki látja, csak én nem. =(" Ez a gond. Hiába "hitegeted" magad azzal, hogy szeret, ha nem gondolod úgy. Tudnod kell! Nézd meg még párszor a filmet. "Lelki szemeid előtt látsd, mit szeretnél." , "Az érzés indítja be a vonzást, a gondolat vagy a kép önmagában nem elég.", "A vizualizáció a siker legnagyobb titka."
Nekem eddig mindig bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!