Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LÁNYOK! Szerintetek mennyire lehet annak ellenállni, ha egy pasi őrülten bír szeretni és nagyon oda adó? És ahoz képest jól is néz ki.
Figyelt kérdés
2010. szept. 15. 22:32
1/7 anonim válasza:
hát az az aminek nem is igazán szükséges ellenálni.. :) az ilyen ritka, de én is megtaláltam, és ugyanolyan őrülten szeretem :)
2/7 anonim válasza:
Ez csak a szexre vonatkozik? Mármint hogy a szexben nagyon odaadó?
Ha erre vágyik valaki, és másra nincsen igénye, akkor annak pont ez az ideális. Miért állna ellen neki?
3/7 anonim válasza:
Nehezen, de nem lehetetlen.
Ha csak az ágyban, akkor pláne nem lehetetlen.
4/7 anonim válasza:
De ellen lehet neki állni, ha éppen a nő rossz passzban van. Értem ez latt egy előző párkapcsolati (friss)sebet, munkahelyi, családi gondokat. De persze kitartással fel lehet kelteni minden figyelmet:).
Bár, az, hogy nagyon odaadó, mit jelent? Mert én rögtön arra gondolok, hogy mindent tálcán nyújt felém, az viszont egy idő után idegesítő is lehet szerintem.
5/7 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel...Ha mindent megad, az egy idő után unalmas...Kérdés,hogy mit értesz ez alatt!?
6/7 anonim válasza:
mások mindent odaadnának egy ilyen fazonért úgyhogy szerintem nincs is értelme ellenállni:P
7/7 anonim válasza:
Lehet, hogy a kérdező srác?
Mert, ha csaj, akkor még van valaki/valami a pakliban vagy értelmetlen a kérdés...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!