Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
El szeretném "csavarni" egy pasi fejét! Mi az ill. azok a női "praktikák" amiknek egy pasi nem tud ellenállni és lázba hozza őt?
Semmiféleképpen ne támadd le, és ne mondd meg neki közvetlenül, hogy tetszik neked. Attól megrémülnek a pasik, még ha nem is mutatják. Először kerülj hozzá még közelebb, próbálj vele olyan témákról is beszélgetni, amik intimebbek vagy amiklyenekről sosem szoktatok, és talán közelebb hoz titeket egymáshoz. (Te tudod, hogy ezek mik lehetnek.) És akkor utána jöhetnek a kétértelmű megjegyzések, kérdések, ahogyan a harmadik válaszadó mondta. ;)
Pussz:Az első válaszadó voltam.
Sok sikert és majd írj! ;)
hát ezzel nekem is problémáim vannak... :S nem akarom elmondani, hány éves vagyok, mert az ciki lenne, hogy ilyen fejjel nem tudok mit kezdeni ebben a dologban. :P de sajnos már több barátságot is elvesztettem amiatt, hogy konkrétan tudtára adtam egy pasinak, hogy mi a szitu. most néhány hónapja iszonyatosan tetszik egy srác, és próbáltam okulni az eddigi ballépésekből, és nem tettem semmi nyilvánvalót. sajnos csak msn-en kommunikálunk, meg ritkán írunk egymásnak emailt, amiben érdeklődünk egymásról, hogy hogy vagyunk, mi van velünk, rég beszéltünk. de ennyi. szerintetek esetleg elhívjam teázni, vagy moziba, vagy ilyesmi, és akkor a válaszából talán kiderül, hogy bejövök-e neki? de az is lehet, hogy csak haverságból jönne el velem. nem igazán értek a praktikákhoz, mivel én inkább beszélősebb ember vagyok, és azt szeretem, ha konkrétan beszélnek az emberek az érzéseikről. nem értek én a nézésekből, kedveskedésekből, ilyenekből. tudom, ez talán gáz, de ez van.
remélem, tudtok valami tippet adni! köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!