Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Itt minden magyarnak nem számít kivel és hányszor feküdt le a barátnője?
Hűha, egy érettségi. Csuda jó tanárod lehetett.
Egyébként nem tudom, hogy honnan veszed, hogy liberális vagyok? Mit jelent nálad a liberális? Pár perc kellett neki, hogy kapjak egy megbélyegzést. :)
Azt nem értem, hogy miét húz fel titeket ennyire, hogy jó helynek tartom Magyarországot. Annyit írtam, hogy ez egy jó hely, csak vannak rossz emberek. Egyből kaptam a megbélyegzést. Zsidó, meleg nem vagyok? Vagy cigány? Esetleg néger?
"Hűha, egy érettségi. Csuda jó tanárod lehetett."
Nem volt az. Egy átlagos műveltségű, amerikamániás hölgy volt.
"Egyébként nem tudom, hogy honnan veszed, hogy liberális vagyok? Mit jelent nálad a liberális? Pár perc kellett neki, hogy kapjak egy megbélyegzést. :) "
Te kezdtél el politizálni! Persze, hogy meg lettél bélyegezve. Pontosabban te bélyegezted meg önmagad. Sok konzervatív ismerősöm van, érdekes módon egyiknek sem jutott eszébe még Vóna Gáborozni, pedig a nagyrészük Fideszes. Max annyit mondanak, hogy túl radikális. Megjegyzem a liberális ismerőseim sem Vóna Gáboroznak soha, annál ők sokkal intelligensebbek, és én sem szoktam Schiffer Andrásozni. Szóval a bélyeg jogos.
"Azt nem értem, hogy miét húz fel titeket ennyire, hogy jó helynek tartom Magyarországot. Annyit írtam, hogy ez egy jó hely, csak vannak rossz emberek. Egyből kaptam a megbélyegzést."
Jó hely lenne a magadfajták nélkül, igen, akik mást sem tudnak, csak nyalni más államok seggét. Továbbá, én nem veled beszélgettem, hanem a kérdezővel. A te válaszod különösebb képpen nem érdekelt.
"Zsidó, meleg nem vagyok? Vagy cigány? Esetleg néger?"
Nem tudom, de nem is érdekel. Az értékrendeddel komoly problémák vannak az biztos, és ez nem rassz, vagy vallás kérdése.
Ó és azok a lányok akikről azt hiszik, hogy ribancok, tényleg ribancok. Nem kell ribancként viselkedni, ribancnak öltözni, és senki nem lesz leribancozva, és akkor nem kell otthon sírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!