Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itt minden magyarnak nem számít kivel és hányszor feküdt le a barátnője?

Figyelt kérdés
én 1 amerikai állampolgár vagyok (fehér) és azt tapasztalom hogy a férfiaknak ebben az országban édesmind1 menyi férfival volt a komolyraszánt barátnőjük komolyan ennyire nem érdekel? a nők aki normális itt az foglalt aki nem az vagy csúnya vagy valami baja van meg 24 fölötti nők normak legalábbis próbálják azt elhitetni az emberekkel (kiélt rib****) nem értem hogy 1 megállapodni vágyó is hogy képes 1 ilyen nőt elvenni aki úgymond kiélte magát finoman szólva a gyermeke anyja 1 k.... szerintem az 1 ik gyereknek sem esik jól ráadásul elrontja a gyereket pláne ha lány lesz mert eleve rosszul neveli hiszen ő sem volt valószínűleg nevelve stb de ebbe nem megyek bele a mi országunkban legalábis ahonan én jövök egész más a hejzet normális lányok vannak akik korán megállapodnak és legrosszab esetben is 1 nőnek max 3 barátja volt de az nem a csaj hibája hanem mert nem működött de tényleg sokkal ragaszkodóbak a nők stb midn1 értelmes válaszokat kérek
2013. jún. 15. 12:44
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Hűha, egy érettségi. Csuda jó tanárod lehetett.

Egyébként nem tudom, hogy honnan veszed, hogy liberális vagyok? Mit jelent nálad a liberális? Pár perc kellett neki, hogy kapjak egy megbélyegzést. :)

Azt nem értem, hogy miét húz fel titeket ennyire, hogy jó helynek tartom Magyarországot. Annyit írtam, hogy ez egy jó hely, csak vannak rossz emberek. Egyből kaptam a megbélyegzést. Zsidó, meleg nem vagyok? Vagy cigány? Esetleg néger?

2013. jún. 15. 14:20
 12/37 anonim ***** válasza:

"Hűha, egy érettségi. Csuda jó tanárod lehetett."

Nem volt az. Egy átlagos műveltségű, amerikamániás hölgy volt.

"Egyébként nem tudom, hogy honnan veszed, hogy liberális vagyok? Mit jelent nálad a liberális? Pár perc kellett neki, hogy kapjak egy megbélyegzést. :) "

Te kezdtél el politizálni! Persze, hogy meg lettél bélyegezve. Pontosabban te bélyegezted meg önmagad. Sok konzervatív ismerősöm van, érdekes módon egyiknek sem jutott eszébe még Vóna Gáborozni, pedig a nagyrészük Fideszes. Max annyit mondanak, hogy túl radikális. Megjegyzem a liberális ismerőseim sem Vóna Gáboroznak soha, annál ők sokkal intelligensebbek, és én sem szoktam Schiffer Andrásozni. Szóval a bélyeg jogos.

"Azt nem értem, hogy miét húz fel titeket ennyire, hogy jó helynek tartom Magyarországot. Annyit írtam, hogy ez egy jó hely, csak vannak rossz emberek. Egyből kaptam a megbélyegzést."

Jó hely lenne a magadfajták nélkül, igen, akik mást sem tudnak, csak nyalni más államok seggét. Továbbá, én nem veled beszélgettem, hanem a kérdezővel. A te válaszod különösebb képpen nem érdekelt.

"Zsidó, meleg nem vagyok? Vagy cigány? Esetleg néger?"

Nem tudom, de nem is érdekel. Az értékrendeddel komoly problémák vannak az biztos, és ez nem rassz, vagy vallás kérdése.

Ó és azok a lányok akikről azt hiszik, hogy ribancok, tényleg ribancok. Nem kell ribancként viselkedni, ribancnak öltözni, és senki nem lesz leribancozva, és akkor nem kell otthon sírni.

2013. jún. 15. 14:43
 13/37 A kérdező kommentje:
igen számítottam sok ..... gyökér válaszra nekik üzenem nem vagyok minden baromságra hajlandó válaszolni mert hülyék hogy megértsék! ja és tudom az összes államot a amerikai himnusz sőt még a magyart is! ismerek amerikai verseket és petőfi-től kezdve ady-n át is sok magyart nekem nincs bajom a magyarságal nem értem hogy jött ez ide am meg valóban sajnos a média tényleg 1 szar de ha ponófilmeket vetitenének a tv-ék szerepekel akk minden magyar csaj ugy élne mert az a menő?? ott is nézik a műsorokat mégsem viselkednek ugy az emberek és igen amerika 1 hatalmas nagy ország pláne magyarországhoz képest és igen ott rengeteg a prosti csak úgy mint itt bár magyarország híresebb ilyen szempontból pl: az oroszok a budapestet ponófővárosnak nevezik nem tudom halottatok e már róla ? és itt is rengeteg dagadt van szal ... nálunk mindneki teli van és ezért is hiznak el bár én nem sok dagadt embert láttam kint soha inkább annak a fiunak üzenem ha sikerült 1 normális lányt találnia gratulálok bár 1 ik ismim is igy jött össze 1 csajal és 5 év után amikor már gyerek is volt megcsalta kívánom te ne járj így és kivi vagyok hol lax mert hogy pest környékén én 1 norm csajt sem ismerek az tuti inkább falun vannak norm lányok sorry az írás hibákért még tanulom a hejesirást XD a beszéd az már megy akcentus nélkül :D
2013. jún. 15. 16:04
 14/37 anonim ***** válasza:
Te lehet, hogy amerikai állampolgár vagy, de csak születésedkor voltál kint. Vagy éppen trollkodsz, sőt tuti! Ha ennyire megtanul valaki egy nyelvet mint te esetedben az nem pont az ly-t fogja j-nek írni? Fake vagy öcsém!! A gyökér az megy, mert te magyar troll vagy.
2013. jún. 15. 16:31
 15/37 anonim ***** válasza:
Annyira fake vagy, hogy a mondataid kicsivel kezdted mintha most nehezen megy a magyar nyelv! Amerikában kis betűvel kezdtek minden mondatot? Tényleg jobb, ha nem válaszolsz. Kamugép!
2013. jún. 15. 16:35
 16/37 A kérdező kommentje:
nem vagyok troll te farrrok! amcsi vagyok és büszke rá! nem kis időbe telt még megtanultam a magyar helyesírást de jól esik hogy ennyire nem hiszitek az írásomból adódóan mert az azt jelenti jobb vagyok mint hittem pedig azt hittem 1 csomót rontottam am meg alá húzza a pc ha valamit hibázok pirossal nektek nem? de a kérdésre nem igen válaszoltatok miszerint titeket mért nem zavar ha a csajotoknak több mint átlagosan 10 -15 pasija is volt ? nektek ez mért nem jelent semmit? elég ha megváltozik? nem zavar ha összeismerkedsz 1 emberel és megkérdezi hogy ki a feleséged és kiderül hogy megvolt neky és a mai napig megvan neki a száma? ja és engem soha nem csaltak meg azért észreveszem ha valaki nagyon ribi meg am is néger méretel rendelkezek trololololooo max ennyire vagyok trol!!
2013. jún. 15. 16:43
 17/37 anonim ***** válasza:
Nagyon összetett kérdés ez. Pszichológiai-szociológiai és történelmi-politikai okai is vannak. Amit a Kérdező felvetett, csak TÜNETE a VALÓDI problémnak. Hosszú lenne kifejteni.
2013. jún. 15. 17:54
 18/37 anonim ***** válasza:
*jav. problémÁnak
2013. jún. 15. 17:55
 19/37 anonim ***** válasza:
#17 Hosszú lenne kifejteni = Nem tudod kifejteni
2013. jún. 15. 18:03
 20/37 anonim ***** válasza:
Ki tudnám fejteni, de nem akarom offolni a kérdést. Nem vagyok szociológus, de kb. 10 éve foglalkozom amatőrként a különböző társadalmi változások kiváltó okaival. Egy szemeszter is kevés lenne rá.
2013. jún. 15. 18:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!