Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk veletek már történt ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk veletek már történt ilyen?

Figyelt kérdés
Egy csajjal (az éppen aktuális bnőddel) volt csak szexuális kapcsolatod jól működik minden kapcsolat és szex téren is. Elkerülsz más városba egyetemre.. fősulira és rájössz h te ki szeretnéd próbálni más lánnyal is milyen az ágyba?
2009. okt. 10. 16:58
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

persze h. gondoltam, de nem tettem meg mert szerettem a barátnőm,. és még most is szeretem, anélkül meg pláne nem tenném meg, h. még nem szakítottam vele, először szakítás, utánna más! neked h. esne ha a barátnős csalna meg, pláne így?!

23/F

2009. okt. 10. 17:00
 2/6 anonim ***** válasza:
47%
teljesen normális sokaknak még el se kell ehhez utazni. gondolom fiatal vagy hát mikor éljen az ember ha nem most? frusztráló az a sok dögös csaj az utcán suliba bulikba stb legszivesebben mindet megdöngetném pedig van barátnőm és szeretem mégis így érzek.
2009. okt. 10. 17:04
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Ezt úgy hívják, hogy vadászösztön.

Ha viszont úgy érzed, hogy ez benned felmerül és egy megfelelő helyzetben benne is lennél a dologban, akkor a párkapcsolatoddal bajok vannak.

2009. okt. 10. 21:54
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Először szakíts a nőddel és utána. Vagy mond neki, hogy megcsalod és ő is megcsalhat más fiúkkal.

Ez így fer.

De ha ilyesmi eszedbe jutott, nem lehetsz valami szerelmes.

2009. okt. 12. 15:40
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

szerintem előfordul hogy az ember elgondolkozik azon hogy de jó lenne megdugni ezt -azt. mégsem teszi meg, mert a barátnőjét szereti.

szerintem ez nem szerelem, hanem ösztön kérdése. azért nem teszem meg, (mert bár megtehetném), és izgalmasnak tűnik, mégsem vágyom rá, nem tudnék vele igazán mit kezdeni. nem fizikai, hanem lelki értelemben.

2009. okt. 12. 15:49
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen az őszinte válaszokat! :)

Az az igazság, hogy én lány vagyok és a barátom került el más városba egy egyetemre és félek(mivel én voltam neki az első minden téren és már több éve együtt vagyunk) az új város és közeg kihozza belőle h ő még talán nem is élt eleget és félek h elhagyna:( ezért érdeklődtem -mivel nő vagyok és nőként gondolkozom- hogy ti férfiak ezzel hogy vagytok:) Még egyszer köszike a válaszokat

2009. okt. 12. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!