Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban a vékony és sovány embereknek már nem is lehet barátnőjük?
Nem azt írtam, hogy a vékony srácoknak csak akkor lehet barátnőjük, ha gazdagok. Azt írtam, hogy a gazdag vékony srácoknak MINDIG van barátnőjük.
Ha olyan módszert akar, amivel garantált, akkor legyen gazdag.
Nem,sajnos nem.Ilyen vagyok sajnos én is,és esélyt sem kaptam soha a nőktől.... és elhihetitek,sokat edzettem már,sőt fizikai munkát is végeztem elég keményet hosszabb ideig,de az sem látszott meg rajtam egyáltalán...
24/F
Szerinted kövérnek jobb lenni...? Nem elég, hogy ugyanígy lenéznek, rosszabb helyeken még következetesen ledagadékoznak. És ha fogysz akkor is. Mrt olyan vékony úgysem lehetsz mint ők. (ti)
Ez nem testalkat függő, bár ha sportolnál és szálkásítanál az biztos előnyödre válna.
Én nőként elég sovány vagyok pedig sokat eszem. Párom is elég vékony volt amikor összekerültünk most pedig már ki megy belőlem a szufla ha rám ugrik mert elhízott a főztömtől. Most nem győzök diétás kajákat csinálni. Hidd el vékony testalkatból szálkásítani egyszerűbb lesz mint hájból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!