Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban a vékony és sovány embereknek már nem is lehet barátnőjük?
Hát nem túl férfias.
Csinálj felüléseket, fekvőtámaszokat, eddz!
Nekem a kigyúrt test kifejezetten nem tetszik!
26L
(előző vagyok)
Az önbizalmadat is növelni kéne! :) Kisugárzás is nagyon fontos. És ha van önbizalmad (persze csak normális keretek között) akkor a kisugárzásod is jó! :)
Pont, hogy manapság a vékony és sovány embereknek megy jól a szekere. Nem is értem, hogyhogy nem volt még senkid...
Én épp az ellenkezőjét tapasztalom: a dundi, husis lányok és a duci, mackós típusú pasik sokkal nehezebben érvényesülnek a párkapcsolatok terén, mint a vékony emberek.
Szóval hajrá!
Talán lehet de kérdés milyen?
Mert ha egy tiptop fullos csaj kell akkor javaslom azonnal kezdj el edzeni,és szedj fel minimum 20 kg-t vagy 30-t.
Komolyan,mert így van ha kigyúrt vagy sokkal szélesebb a paletta akiket megszerezhetsz.
Soványan csak olyan nőd lehet általában aki nem olyan szexyk és nem igazi nők hanem egyszerű szürke egerek.
De még ők is nézik az izmokat,szal igen kezdj el gyúrni haver,ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!