Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A mai világban a vékony és sovány embereknek már nem is lehet barátnőjük?
Utolsó te annyira intelligens és okos ember vagyok.
Kérlek taníts mester,te vagy a példakép számomra.
Látom sikeresen gondolkodsz és midnent elértél az életben én egy agyatlan barom vagyok és unintelligens de te te vagy a number one,így kérlek taníts engem,iszom a szavaidat :))))))))))))))))))))))))))))
És nagyon magas az EQ-d is látom,a kommunikációd meg aztán példaértékű,ennyire komolyan mondom,Steve Jobs(R.I.P) is tanulhatna tőled olyan magas az érzelmi intelligenciád.
De várjál felérhetek a te szintedre,mivel én csaqk egy koxos,suttyó,bunkó vagyok????
Remélem ezért elvállalsz mint tanítványt?Tegezhetlek is vagy térdre boruljak előtted?
Csak mond és azt teszem,hiszen te lettél számomra a példakép,de várjál sajnos a derekam tropa már és nem tudok térdre borulni sem már,sőt ízületeim is,mozogni alig bírok,ha meghajolok előtted az elég lesz? :))))))))))))))))))))))
Bármennyit fizetek neked csak taníts engem mert te tudod mit,hogyan kell és rólam is tudsz mindent.
Szóval pont ilyen mentort keresek :)))))))))))))))))))))
27Ffi egy izomagyú,agyatlan,sötét tuskó
Elnézésed kérem a helyesírási hibákért.
Azért szóba fogsz még állni velem??? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ugyanannyira nem jó ha túl vékony egy pasi, mint amikor egy lány túl duci.
Mondjuk nekem az exem 60kg és 185cm. Tehát eléggé zavart a dolog. Én pedig 80kg és 170cm lány... Őt pedig ez zavarta :D Vége az lett, hogy szakított velem és rá 1 hónapra már volt is csaja. Nekem dettó. :D szóval nem ezen múlik.
De abban van igazság, hogy keress magadhoz illőt. Ne akarj topmodell csajt, aki naponta fitnessezik, csodás teste van, ha neked nincs az. Mert ilyen mesék nem léteznek. Keress olyat, akinek a fitness szintén nem tartozik a kedvenc elfoglaltásgai közé. Vagy hasonló.... és máris találsz valakit.
Rengeteg csaj sír, hogy "jaaaj nincs senkim, senki nem akar" és ugyanezt csinálják a pasik... vegyétek már észre magatok körül az embereket, és ne a szőke herceget/hercegnőt fehérlovon keressétek!!! Ha pedig az kell akkor dolgozz meg érte, légy olya szinten mint Ő!
Én soha nem hiányoltam azokat a nőket, akik kilóra értékelnének.
(171 / 63 kg: tök boldog kapcsolatban)
Fejezd be a siránkozást, ha nem tudod elfogadni magad, akkor sportolj valamit, de javaslom inkább az elmédre edz.
Nem tudom, hogy ezen az oldalon miért kell nap, mint nap siránkoznotok, mikor relatíve elég kevés sportos férfiakat, nőket látok nap, mint nap, és a sovány és a kövér embereknek is van párjuk, csak ők nem siránkoznak, hanem elfogadják magukat. Ezért van pl. egy nagyon sovány férfinak, csinos barátnője, nem siránkozik elfogadja magát és ettől lesz vonzó a nő szemében, hülyeség az hogy kigyúrtnak kell lennie, nem minden csinos lánynak alap elvárás, sőt a legtöbbnek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!