Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves korban elvárás már egy fiútól az autó, illetve a lakás?
Az emberek 80%-a tisztességes dolgozik, mégsem termel ki annyi pénzt pár év alatt. Ne legyél már ilyen naiv.
Nem gusztustalanul kérdeztem tőle, hanem pont ugyanolyan stílusban, ahogyan ő válaszolt valakinek.
30-as, az nem nyalás!
A programozó és a gépészmérnök, villmérnök kb. egy bérskála. Na jó, a progi egy picit jobb. A tíz óra alap. Voltam már bent 18-at is egy szombaton gépinstallálás miatt.
És nem kapok, csak 5számjegyet és az sem hasra ejtő összeg. De furcsa mód a projectek miatt ez évben 2millió dollár szaladt át a kezeim alatt.
Ez elég rafkós fealadat és úgy, hogy ez az összes 100%-ig ki legyen facsarva és időben. Egy csomó embert kell noszogatnom csesztetnem, hogy ez menjen. Nem elég, hogy én is kiköpöm a belem.
Én is azért melózok, hogy jó legyen. Na jó, az 1-essel az nem igaz. De a 7számjegy az elég vastag és oda már felelőség is kell és tökösnek kell lenni.
"Kamu az egész sztorid. Nincs is bátyád, vagy ha van a McDonaldsban ácsorog. Kamuzni itt meg mindent lehet. "
Nekem nincs szükségem hazudozásra, főleg nem egy anonim oldalon.
De ha már vaktában vagdalkozunk, akkor annyit tudok mondani, hogy pontosan olyan lehetsz, mint a többi tipikus, panelproletár családba beleszületett, rosszindulatú, irigy, fanyalgó fosmagyar, aki csak ülni tud, és ugatni a másik emberre.
Senki nem tapos semerre a családomban, senki nem csalt, mivel pont a csalók miatt (is) tart ott az ország, ahol.
Gazdagok meg nem vagyunk közel sem, éppen annyink van, amennyi szükséges egy tisztességes, de nem nagy lábon való élethez, és legalább ami van, az tényleg a miénk, és nem hitelből lett véve, és legalább olyan munkával lett megkeresve a rá való pénz, ami tényleg az ő érdemük.
Édesanyám, édesapám ezt a példát mutatta, támogatnak minket, ezért sikerült a testvéremnek is. Egy szóval nem mondtam, hogy nagy lábon él, csak annyit, hogy vett egy saját lakást 28 évesen, amire tisztességes munkával kereste meg a pénzt. Ennyi.
A magyar fizetésekről meg a többi hasonló dolgogról 2arc pajti írt egy szép dalt
Tisztességes, viszonylag jól élő, normális szülőkkel könnyű. De ha apád alkesz, anyád meg a legalulfizetettebb és egyben a legtöbbet melózó ember akkor már nem olyan vicces.
És van olyan ismerősöm (konkrétan legjobb cimborám volt egy időben) aki már most tudja, hogy mit fog örökölni - tartozásokat!
Haver meg r*thadt gazdag mert az MLM gengszterkedés ezdetén "aktív" faterja milliókat kaszált.
# 35
Nem kell semmi nagy dologra gondolni. Egy átlagkeresetnél jóval magasabb fizetéssel rendelkező villamosmérnök.
# 37
Na, ez már egy korrektebb komment volt.
Abban teljesen igazad van, hogy nagyon sok múlik azon még a mai világban is, hogy ki milyen családba születik, és nagyon nagy mázlink van, hogy a szüleink tudnak támogatni minket végig a tanulásban, és nem hagynak ránk vszeg soha tartozást sem...stb.
Nem is néznék le soha valakit azért, mert nincs sok pénze, sőt, még azért sem, ha kifejezetten kevés van. Párkeresésnél sem szempont egy icipicit sem, pedig nő vagyok, és minden nap elmondják már csak ezen az oldalon is, hogy minden nő a pénzre megy, meg egyéb finomságok.
Azt viszont nagyon nem szeretem, ha valakire kárognak, mert több van neki, és próbálnak mindenkit lehúzni, hogy úgyis mindenkire ez meg az vár, vagy épp a gyanúsítgatnak másokat, hogy akinek több van, az tuti csaló/féreg.
Volt néhány éve egy barátom. Szegény az egész családja, eladósodtak (devizahitel), kajára alig volt pénzük. Engem nem érdekelt az sem, hogy folyton hangsúlyozta, hogy nem tud elvinni randizni sehová, épphogy egy üdítőre meg tud hívni...stb. Távkapcsolat volt ráadásul, és én mentem hozzá állandóan, mivel értelemszerűen utazni sem volt pénze. Mindig vittem valamit otthonról, amit anyukám csomagolt.
Esküszöm, komolyan nem volt szempont ez az egész, és mégis ráment a kapcsolatunk. Állandóan azt hallgattam tőle, hogy a családom burzsuj, édesapám bérrabszolga, minek megyek egyetemre, minek adunk a macskáknak a joghurtot (?), meg még reggelig sorolhatnám. Már ott tartottunk, hogy nekem kellett volna szégyellni magam, amiért az én családomnak több van, mint az övének.
Tudom, hogy ez egy extrém eset, de sajnos nem ő az egyetlen ember, akinek ilyesmi mentalitása van, lépten-nyomon akadt még ilyen azóta is, és nagyon nem bírom ezeket sem.
Szóval én mindenkitől csak annyit várok el, hogy hozza ki magából a maximumot, legyen tisztességes, és örüljön a másik sikerének, ha azt tiszta úton érte el. Ha ezek megvalósulnak, akkor onnantól kezdve nem érdekel, hogy a másiknak mije van és mennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!