Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hány éves korban elvárás már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves korban elvárás már egy fiútól az autó, illetve a lakás?

Figyelt kérdés
2013. jún. 13. 16:51
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:

"persze önerőből!!

Semmi hitel vagy kölcsön!"

Na nézzük csak.

Egy átlagos házikó vidéken/átlagos lakás pesten (amiben kényelmesen elfér minimum 3 fő csávó+csaj+ha lesz gyerekük: az kb 15 milla.

Átlagkereset 140 ezer körül van (mondjuk ez is optimista túlzás reálisabb egy a 100, de tudod mit? Legyen 140)

Ebből ha félre tud rakni mondjuk 100-at mert szülőkkel él és ők csak a kajálását + minimális beszálást kérnek akkor

Akkor összesen 150 hónapot kellene gyűjtögetnie, hogy meglegyen a 15 milla. 150 hónap = 12,5 év. Ha elkezd 20 éves kora körül melózni akkor ez 32 éves kor. Addigra lesz egy közepes háza/lakása.

De realistább helyzet, hogy nem fog tudni félrerakni 100-at, mert összesen annyit fog keresni. Most akár ez, akár a több kiadás miatt csak 50-et tud elrakni máris duplázódik az idő!

20+24=44! 44 éves korára lesz egy lakásra való pénze. És akkor még se kocsi, se semmi, se bulik, se kiadások, se pia semmi.

De ha kifejezetten csóró családja van akkor örül ha egy huszast sikerül elraknia. Így a végeredmény 62 évnyi gyűjtögetés lesz. 20+62=82. Szóval itt inkább reális, hogy a srác 55-60 éves kora körül meghal az anyja és megörökli a lakást a csávó és lesz a zsebében 10 milla körül. Ha nincs teleqrva a lakás jelzáloggal akkor ünnepelhet hogy öregségére lett egy lakása. És akkor kezdjen el csajozni? Felesleges.

Ez a realitás kedves cimboráim. Szép az élet mi?

2013. jún. 13. 17:05
 12/42 anonim ***** válasza:

Nem 24 évesen kell elkezdeni melózni mindig azt mondom suli mellett teperj hajts és dolgozz amennyit csak bírsz és akkor zsíros állásod simán lehet 23 évesen is már.

Csak kell hozzá több év szakmai tapasztalat,ha itthon nem go külföld kint simán jólét persze nem bölcsészként de műszakisként.

2013. jún. 13. 17:07
 13/42 anonim ***** válasza:

#11-es isten ments.

Jobbat mondok,tanulj a hibámból bekerülsz egyetemre vagy szakmára és eleétől fogva első nap tanulj nem vizsgaszezonban hanem azonnal mindent előre olvass képezd magadat,talpalj szerezz kapcsolatokat azonnal,ne bulizz hanem menj és dolgozz suli mellett.

Hidd el én is sajnos csak 22 éves koromtól kezdtem dolgozni amit nagyon bánok és eleinte nem vettem komolyan a sulit,ne ess az én hibámba,hogy buktam sokat.

Tanuljatok értelemeset és nyelveket de ezerrel és meglátjátok tele lesztek zsével mint a haverom most a Guglinál keres annyit,hogy ennyit tudok mondani ,,anyád".

Aztán a sok top10-es csaj a rabszolgád lesz ez tuti,mindent bevállalnak.

2013. jún. 13. 17:14
 14/42 anonim ***** válasza:
0%

"Ez a realitás kedves cimboráim. Szép az élet mi?"

Milyen érdekes, hogy a PL. bátyám kissé hamarabb megoldotta, CIMBORÁM.

Nem kell másokra ragasztani a sz@r életet úgy, mintha mindenkire ez várna.

Amúgy a kérdésre:

Én nőként nem várok el semmit. Talán annyit mondok, hogy 30 éves korig ezért illik elköltözni a szülőktől. Az, hogy saját lakásba vagy albérletbe, mind1.

2013. jún. 13. 17:16
 15/42 anonim ***** válasza:

Szép terv,csak ezzel is fel adni pár dolgot - mint valós/tartalmas emberi kapcsolatok, ÖSSZES szabadidő - még éjjel is az aktákat böngészed/szereled a csöveket (ha hiányszakma szakinak mész) vagy ütöd a gépbe a programkódokat (ha kocka/fejlesztő leszel)

Vagyis mindenképp ráb*sz az ember, jó élet ilyen nincs.

2013. jún. 13. 17:18
 16/42 anonim ***** válasza:
100%

" bátyám kissé hamarabb megoldotta,"

Örökölt egy kis zsetont, rabolt, sikkaztott, stricinek állt, dílerkedett? Vagy benyalt pár fontosabb embernek és mutyik útján kapott pármillát? Vagy amolyan féregmód fúrkálta meg a főnökeit, hogy feljebb jusson? "Felfelé nyalj, lefelé taposs" elven?

2013. jún. 13. 17:20
 17/42 anonim ***** válasza:
#15 igen sajnos ez így van,én is fejlesztő vagyok,és nagyon az a célom,hogy a számlán minimum 7 számjegyű fizu legyen,de mellette nem adtam fel mindent pl:edzésre heti 4-szer járok de mást nem igazán,csak fejlődés fejlődés fejlődés,sajnos ezt be kell vállalni a szép életért de 1-3 év után viszont kánaán,ha minden le van alapozva.
2013. jún. 13. 17:23
 18/42 anonim ***** válasza:

"Örökölt egy kis zsetont, rabolt, sikkaztott, stricinek állt, dílerkedett? Vagy benyalt pár fontosabb embernek és mutyik útján kapott pármillát? Vagy amolyan féregmód fúrkálta meg a főnökeit, hogy feljebb jusson? "Felfelé nyalj, lefelé taposs" elven?"

Nem mindenki szorul ilyesmikre. ;)

2013. jún. 13. 17:41
 19/42 anonim ***** válasza:

"Nem kell másokra ragasztani a sz@r életet úgy, mintha mindenkire ez várna."

Ne aggódj, a kormányunk gondoskodni fog róla közvetlenül (és munkáltatókon keresztül is), hogy mindenki egységesen mélyszegénységben élhessen.

17:18-nak van igaza. Aki nem szolgálja ki az adott nyerészkedő féregréteget, annak fizikai képtelenség összehozni egy szebb és jobb életet.

2013. jún. 13. 17:43
 20/42 anonim ***** válasza:

Ja persze tisztességes úton összeszedett 15 millát 30 éves korára. Ha-ha. Ez csak akkor lehetséges, ha 5 folymatosan dolgozott napi 3 óra alvással. És az ebédet is csak úgy futtában dobálta be miközben dolgozott. És emberi kapcsolataia nullára redukálódtak közben.

2013. jún. 13. 17:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!