Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamuzott az exeinek. Hihetek neki?
Helyesnek mondott, normál alkatú (se gebe, se kövér), hosszú fekete hajú (festett) csaj vagyok. Sosem volt problémám a pasizással, tetszettem a fiúknak.
Mikor összejöttünk a jelenlegi barátommal, bejelölte a FB-on, hogy kapcsolatban van velem. Pár nap múlva írt neki az exe (megmutatta), és elkezdett neki engem fikázni. Olyan ideg fogott el, hogy ráírtam a csajra, hogy mi a problémája. Azt írta nekem, hogy meg van lepődve, hogy velem van, mert a pasimnak mindig is a szőke csajok jöttek be. Megnéztem 2 exének is az adatlapját, mind a kettő szőke hosszú hajú. Rákérdeztem a pasimnál, hogy mi ez a szőke ideál dolog. A pasim azt válaszolta, hogy neki igazából sosem tetszettek a szőkék, csak mikor szakított velük, leszúrta őket azzal a dumával, hogy majd ő talál magának valami vékony, szőke csajszit, és hogy mind a két ostoba egyből kiszőkítette a haját, de mikor még jártak, mind a kettő barna volt.
Szerintetek hihető ez a duma? Nem kamuzik? Amúgy másfél éve együtt vagyunk, jó a kapcsolatunk, csak engem idegesít ez a szőke dolog. Mert én kajak nem festem át a hajam, mert nem tetszik a szőke. Akkor inkább dobjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!