Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kamuzott az exeinek. Hihetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kamuzott az exeinek. Hihetek neki?

Figyelt kérdés

Helyesnek mondott, normál alkatú (se gebe, se kövér), hosszú fekete hajú (festett) csaj vagyok. Sosem volt problémám a pasizással, tetszettem a fiúknak.

Mikor összejöttünk a jelenlegi barátommal, bejelölte a FB-on, hogy kapcsolatban van velem. Pár nap múlva írt neki az exe (megmutatta), és elkezdett neki engem fikázni. Olyan ideg fogott el, hogy ráírtam a csajra, hogy mi a problémája. Azt írta nekem, hogy meg van lepődve, hogy velem van, mert a pasimnak mindig is a szőke csajok jöttek be. Megnéztem 2 exének is az adatlapját, mind a kettő szőke hosszú hajú. Rákérdeztem a pasimnál, hogy mi ez a szőke ideál dolog. A pasim azt válaszolta, hogy neki igazából sosem tetszettek a szőkék, csak mikor szakított velük, leszúrta őket azzal a dumával, hogy majd ő talál magának valami vékony, szőke csajszit, és hogy mind a két ostoba egyből kiszőkítette a haját, de mikor még jártak, mind a kettő barna volt.

Szerintetek hihető ez a duma? Nem kamuzik? Amúgy másfél éve együtt vagyunk, jó a kapcsolatunk, csak engem idegesít ez a szőke dolog. Mert én kajak nem festem át a hajam, mert nem tetszik a szőke. Akkor inkább dobjon.

2013. jún. 13. 13:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Akkor mi is a gond tulajdonképp? Te nem változtatsz magadon, a párodnak másfél éve tetszel. Akkor?
2013. jún. 13. 13:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Szepen bedolsz egy ex szemetkedesenek. Elerte a celjat, ahogy latom.
2013. jún. 13. 13:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Hülye vagy. Ha a szőkék is tetszettek neki, akkor örülj, hogy ennek ellenére téged szeret!
2013. jún. 13. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!