Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamubarátnő/Kamubarát? Barátotok, ismerősötök kitalált már magának? Miket mondott? Hogy derült ki, hogy csak kamuzott?
Még általánosban volt egy lány, aki rendszeresen ezt csinálta. Persze elég átlátszó volt. Egyszer mikor épp a "barátjával beszélt telefonon", direkt megcsörgette az egyik osztálytársam és hát persze megszólalt a kezében a telefon...
Ja, meg mikor kértük, hogy mutasson már végre egy képet, akkor mutatott, amit egy barátnőm megtalált az előző havi 100xszépben-.-'
nem tudok ilyenről, nálunk ez nem volt szokás.
szegény lány akiről első válaszoló írt, mennyire szerethetett volna már egy barátot. szar ám amikor kb minden vágyad hogy legyen valakid és akárhogy probálkozol nemjön össze senkivel... más hátteret nemtudok elképzelni hogy valaki ezt csinálja. vagy annyira birka az egyén hogy ezzel akar felvágni, az meg szánalmas...
nekem egy baratnom evek ota ezt csinalja.. Volt egy pasija, akirol mutatott kepet, de az egy brazil szinesz volt.. Meg olyan pasikat mondott, akit ismertem, igy ez hamar kiderult.. Mostani baratja is, hat finoman szolva erdekes.. Akarmelyik ismeroset kerdeztem (facebookon) egyreszt az a lany ismerose volt, masreszt azt sem tudta senki(!),hogy ki o.. A lany testvere sem tudta.. Azt sem tudta, hogy a kishuganak (21 eves) lenne vagy lett volna pasija..
20L
Egyszer egy csaj osztálytársnőjével taliztam az kérdezte hogy mi a szitu meg hogy hogy a barátnőm ez a lány...Én meg ne baszzá!!!Nem is tudtam róla.... XD
SZal az a lényeg hogy aznap igy mindannyian összefutottunk és a csaj úgy égett mint az állat!!!!
Én sem voltam rosszabb de az meg a szent ügy érdekében hazudtam adiscóban nőknek hogy jobban rákapjanak a horogra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!