Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori és elterjedt a megcsalások száma?
Azt vettem észre évek alatt, amíg felnőtt lett belőlem, ill. amióta felnőtt vagyok, hogy rendkívülien magas az olyan párok száma a nem kis méretű ismerősi körömben, akik között történt megtörtént az amúgy elkerülhető félrelépés.
Az a durva, hogy egy aprócska összeveszés következtében is a párok tagjai megteszik. Nem kell kimondottan a szeretkezésre gondolni mint megcsalás, érzelmi megcsalásnak számít más férfiakkal, nőkkel való flörtölés is, amit személy szerint nem tudok elfogadni.
Van nem egy olyan szerelmes ismerőspárom, akik között óriási kötődés alakult ki, és ennek ellenére is félrelépnek. Számomra ez teljesen nonszensz, amit manapság a párok tagjai megengednek maguknak, bár lehet, hogy csak egy maradi, konzervatív gyökér vagyok, aki nem így gondolkodik.
Igen, engem is megcsalt másfél évvel ezelőtt az akkori párom, szörnyű lelki terror volt számomra abban a tudatban élni, hogy másfelé szemezgetett, miközben tűzbe tettem volna a kezem érte. Csupán egy pici nézeteltérés volt, egy apró vita, és egy félrelépést generált. Soha nem tennék ilyet az aktuális párommal, ő mégis megtette.
Nagy baj van ezzel a világgal, nagy-nagy baj.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!