Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek is a legjobb nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is a legjobb nők elvannak bújva világ elől?

Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt, nagyon okos, eszméletlen szép és tök kedves, odaadó stb. És abszolút nem felszínes, tehát szinte mesébe illő lány. És kérdeztem tőle mióta vagy egyedül, erre mondja, hogy hát már egy éve, mert ismerkednie nincs ideje ,sokat dolgozik, bulizni nem jár le és ilyen társkeresőkre nem regisztrál. Vajon tényleg ennyire el lenének bújva ezek az igazi rendes jó nők?
2013. jún. 11. 22:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szeretsz bújócskázni? Mert akkor keresd meg őket, ha ennyire ezek érdekelnek.
2013. jún. 11. 22:51
 12/14 anonim ***** válasza:
Igen,atombunkerban lakom,havi egyszer dobnak le kaját!
2013. jún. 11. 22:55
 13/14 anonim ***** válasza:
hát ja, ha belegondolok én is elég tűrhető vagyok és szinte alig érintkezem emberekkel, nem járok sehova, legtöbbször itthon vagyok egyedül.
2013. jún. 11. 23:45
 14/14 anonim válasza:
Nekem szocfóbiám van. Igen, időm nagy részében itthon vagyok, de hülye se vagyok meg ronda se, wowban megtaláltok :DD
2013. jún. 13. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!