Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is a legjobb nők elvannak bújva világ elől?
Figyelt kérdés
Megismertem egy lányt, nagyon okos, eszméletlen szép és tök kedves, odaadó stb. És abszolút nem felszínes, tehát szinte mesébe illő lány. És kérdeztem tőle mióta vagy egyedül, erre mondja, hogy hát már egy éve, mert ismerkednie nincs ideje ,sokat dolgozik, bulizni nem jár le és ilyen társkeresőkre nem regisztrál. Vajon tényleg ennyire el lenének bújva ezek az igazi rendes jó nők?2013. jún. 11. 22:10
2/14 anonim válasza:
Még a detektorra sem jönnek elő.
3/14 anonim válasza:
Ilyen rendes nő igazán írhatna :D. 20/F
4/14 anonim válasza:
Ha ez igaz, akkor én is jó nő vagyok? :$
Amúgy nem feltétlenül, ismerek ilyet is, olyat is. Nem lehet társadalmi helyzethez kötni a személyiséget.
5/14 anonim válasza:
Rendes nők? Persze a mikulás hozta a Sznikerszt is decemberben.
6/14 anonim válasza:
amúgy pasiban is pont ez a helyzet.
8/14 anonim válasza:
Igen, ez igaz.
Sajnos a fiúknál is így van. :(
9/14 anonim válasza:
"Igen, ez igaz.
Sajnos a fiúknál is így van. :("
Itt vagyok szivi, 2 nap és a Tied vagyok, Debrecen, Bem tér, 10 óra, júni 13. Ott légy ám!
10/14 anonim válasza:
ilyen mind a két oldalon van, sokan nem járnak bulizni N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!