Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért, van ez? Hogyan lehet ezen változtatni?
Figyelt kérdés
A párommal lassan egy éve együtt vagyunk.. és az elejétől kezdve.. nem kreatív...vagyis ezt úgy értem.. hogy.. alapjáraton a a fiuk.. elé mennek valahova a lány elé.. meglepiből.. meg ilyesmik.. és nem a lánynak kell megkérdezni hogy elé e megy.. meg ilyesmik.. Igen ám.. csak hogy az én párom ilyen téren nem önálló... Azt hittem a kapcsolat elején.. hogy ez meg fog változni... de nem változott.. nagyon rossz hogy én kérdezem meg ezeket.. de nem is olyan sűrűn.. És ez olyan érzés.. mintha én lennék a fiú a kapcsolatban.. Pedig nagyon szeretem.. és nem akarom elveszíteni... Tegnap már nem bírtam sírva elmondtam neki mit érzek.. és mondta hogy változtat,,.. de mi van ha nem?? segítsetek Kérlek..!!!! 17 éves vagyok és lány :) Köszönöm előre is a válaszokat2009. okt. 9. 21:29
1/6 anonim 

válasza:

Késni szokott a randikról, vagy micsoda?
2/6 A kérdező kommentje:
Nem, késik a randikról.. neem. csak csupán.. nem szervez randikat.. csak ha rákérdezek hogy nem e megyünk valahova
2009. okt. 9. 21:39
3/6 anonim 

válasza:

szerintem ellaposodott a kapcsolat, úgy érti a kérdező.
hiányolja a meglepiket, a váratlan de jó húzásokat a sráctól.
am. mit érzel?vannak más problémák is?:O
4/6 anonim 

válasza:

ezen nem kell kiakadni. megváltozni úgysem fog, néhány pasi ilyen néhány olyan. nézd a jó oldalát: a vitákat mindig te fogod megnyerni.
5/6 A kérdező kommentje:
Másr problémák.. hát... nemigazán.. csak hiányolom ezeket de nagyon :(
2009. okt. 9. 21:44
6/6 anonim 

válasza:

"halvérű" a srác, nem az a durrbele figura.
úgyis írhatnám unalmas, magának való.
kezdeményezni kellene, mert különben ellaposodik hamar a kapcsolat.
a férfi az legyen féri. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!