Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért vagyok ilyen? Hogy tudnék ezen változtatni? Lécci olvasd el?
szóval 16 éves vagyok és nem értem magam, a barátommal hétköznap kedden és csütörtökön 2 orát tudunk együtt lenni.
Am meg csak a hétvége a miénk, most hétvégén volt a szülinapom, de a legjobb haverjának is, és már ebéd után ment is, ez oké, de ha nincs semmi dolga, akkor is hamarabb megy, pedig maradhatna.. és én olyankor sirni tudnék de komolyan.. és most hétvégén nem is találkozunk, mert pihenni akar:(( szoval csak kedd , csütörtök, péntek, ez heti 6 ora.. de nekem ugy érzem kevés..mindig zat mondja ha valamin összeveszünk, hogy ha nem jó keressek mást, de aztán szent a béke és dul a love. Na most én vagyok a hülye?? normális ez?
Egyszerű... Nem szeret... Hagyd ott... A kulcsmondat: "Ha nem jó, keress mást" Ez annyit tesz, hogy nem szeretlek, de amíg nálad jobbat nem találok, addig veled vagyok, mert Te szeretsz, de ha lesz valaki, aki nekem kell, akkor biza doblak...
Van még kérdés???
Honnan tudod, hogy ő is szeret... A férfiak a nőkkel szemben ugyan orgazmust nem tudnak szinlelni, de minden mást igen... főleg szexért... Én ha szeretek valakit, egy lányt, akkor tuti minden szabad időmet vele szeretném tölteni... Most töltöm is azt a keveset, és kb 300km nem akadálya annak, hogy a hétvégéket együtt töltsük egyhuzamban... Pénteken vár rám este, vasasárnap reggel pedig búcsúzkodás... Bár párom nálad 4 én meg 8 évvel vagyunk idősebbek... De akkor is már... Heti hat óra az semmi...
Szóval vonjuk le a tanulságot, az a srác nem szerelmes beléd, csak megjátsza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!