Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy kapcsolat megromlott, mert követtem el hibákat (nagyképűség, kíváncsiság), akkor ha újra olyan lennék mint a legelején (vidám, bolondos, nemnagyképű), és megtudnám magam változtatni, akkor lehet újra minden olyan mint akkor?
Figyelt kérdés
2010. okt. 31. 16:33
1/4 anonim válasza:
Ez több mindentől függ.Pl.hogy milyen hibákat követtél el.Jó lenne ha részleteznéd kicsit a helyzetet.
2/4 anonim válasza:
1:ha olyat követtél el ami neki nagyon rosszul esett akkor 99,99%hogy nem lesz olyan mint régen.
2:ha ténleg változni fogsz és enyhébb hülyeséget csináltál akkor olyan lesz mint rég.
sok sikert
3/4 A kérdező kommentje:
hátizé... suliban 1x-2x találkoztunk mikor mindkettőnknek sietnie kellett órára, és nemmentem oda konkrétan hozzá csak köszöntem neki, és ez nem tetszett neki :) sztm ez még nem a legnagyobb bűn :):)
2010. nov. 2. 07:32
4/4 A kérdező kommentje:
ésh ha a múltja miatt (egy volt pasi akit még nemtudott elfelejteni) szakítottunk, lesz még rá lehetőség h újra összejöjjünk?
2010. nov. 3. 15:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!