Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ma megütött mert az anyját szidtam. Persze azonnal bocsánatot kért. Megbocsájtsak?
Én nem bocsájtanák meg. Ha egyszer szidtad az anyámat máskor is fogod. Nagyon csúnya dolog a másik anyját szidni.
ahelyett, hogy este 10-kor hülyeségeket irogatsz a gyakorin inkább szexeljetek.
FAKE kérdés!
a kérdező a két ellentétes tábort akarja itt össze úszítani, gondolom egész nap a gyakorin lóg, tisztában van vele, h van itt egy kemény női mag(pár db nő) vmi eszement feministák, és őket akarja ezzel a kérdéssel a többi válaszolóval összeugrasztani(akik javarészt férfiak).
ha már nincs partnered estére, mert épp biztos a gyerektartásból jól elvagy, nem itt kellene hülyeségeket írkálni.
hát már ne is haragudjatok,de én nő léttemre azt mondom,hogy megérdemelte a hölgyemény.szidta a párja anyját amiért kapott egy taslit és még ő gondolkozik azon,hogy megbocsásson-e?!nektek ez nem fúrcsa?ő kezd el anyázni és még ráadásul most még duzzog is...
az meg alap,hogy még akkor sem szidjuk a párunk anyját ha nem jövünk ki a kedves anyóssal
ja és ha már anyázik akkor a következő az lesz,hogy "dögölj meg" meg ilyenek?
az anyja egy harpia es a pasi meg meg is ut????
MENEKULJ A FAJTAJATOL!!!
Hat éves kérdés, viszont aki azt írta anno, hogy("Ha az én anyámat szidnád megtaposnálak")! Most kérdem én ettől az illetőtől, hogy az anyja nem tanította meg anno arra, hogy nem tapossuk meg másokat, de szó szerint, na meg nem állatkodunk, és nem szegezünk a másik fejéhez fegyvert, nem verjük agyon a másikat, már ha van még agya stb.
Kérdező:! Gondolom bocsánatot kértél már azóta igaz sem volt szép, hogy megütött, na de ha ez fordítva történt volna, akkor te már kiátkoztad volna a világból is gondolom fordított helyzetben..?
(F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!