Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom ma megütött mert az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom ma megütött mert az anyját szidtam. Persze azonnal bocsánatot kért. Megbocsájtsak?

Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 22:13
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Azért az sem mindegy, hogy szidtad az anyját. Az ősi mesterség űzésével hoztad kapcsolatba, vagy egyszerűen csak negatív megjegyzést tettél rá (mittudomén, mert megint valami hülyeséget csinált, a'la anyós). Akárhogy is, azért talán ütnie nem kellett volna, sajnos könnyen lehet, hogy más helyzetben is el fog járni a keze.
2013. jún. 10. 22:36
 22/28 anonim ***** válasza:

Én nem bocsájtanák meg. Ha egyszer szidtad az anyámat máskor is fogod. Nagyon csúnya dolog a másik anyját szidni.

ahelyett, hogy este 10-kor hülyeségeket irogatsz a gyakorin inkább szexeljetek.

2013. jún. 10. 22:38
 23/28 anonim ***** válasza:
76%

FAKE kérdés!

a kérdező a két ellentétes tábort akarja itt össze úszítani, gondolom egész nap a gyakorin lóg, tisztában van vele, h van itt egy kemény női mag(pár db nő) vmi eszement feministák, és őket akarja ezzel a kérdéssel a többi válaszolóval összeugrasztani(akik javarészt férfiak).

ha már nincs partnered estére, mert épp biztos a gyerektartásból jól elvagy, nem itt kellene hülyeségeket írkálni.

2013. jún. 10. 22:42
 24/28 anonim ***** válasza:
100%

hát már ne is haragudjatok,de én nő léttemre azt mondom,hogy megérdemelte a hölgyemény.szidta a párja anyját amiért kapott egy taslit és még ő gondolkozik azon,hogy megbocsásson-e?!nektek ez nem fúrcsa?ő kezd el anyázni és még ráadásul most még duzzog is...

az meg alap,hogy még akkor sem szidjuk a párunk anyját ha nem jövünk ki a kedves anyóssal

ja és ha már anyázik akkor a következő az lesz,hogy "dögölj meg" meg ilyenek?

2013. jún. 10. 22:42
 25/28 anonim ***** válasza:
54%
jajj..mindenki..mert megütött..és a férfiaknak nincs lelkük?tudjátok szavvakkal mekkora fájdalom okozható?egy nő megtehet mindent?Lányok..öszintén..ha bírnátok,hányszor ütöttetek volna?És ha ti megütöttök egy férfit,miért gond ha viszonozzák?
2013. jún. 10. 23:10
 26/28 anonim ***** válasza:
Ismered a mondást, üsd vágd nem apád.
2013. jún. 11. 01:19
 27/28 anonim ***** válasza:

az anyja egy harpia es a pasi meg meg is ut????

MENEKULJ A FAJTAJATOL!!!

2013. jún. 13. 15:18
 28/28 anonim ***** válasza:

Hat éves kérdés, viszont aki azt írta anno, hogy("Ha az én anyámat szidnád megtaposnálak")! Most kérdem én ettől az illetőtől, hogy az anyja nem tanította meg anno arra, hogy nem tapossuk meg másokat, de szó szerint, na meg nem állatkodunk, és nem szegezünk a másik fejéhez fegyvert, nem verjük agyon a másikat, már ha van még agya stb.

Kérdező:! Gondolom bocsánatot kértél már azóta igaz sem volt szép, hogy megütött, na de ha ez fordítva történt volna, akkor te már kiátkoztad volna a világból is gondolom fordított helyzetben..?

(F)

2019. febr. 14. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!