Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ma megütött mert az anyját szidtam. Persze azonnal bocsánatot kért. Megbocsájtsak?
Figyelt kérdés
2013. jún. 10. 22:13
11/28 anonim válasza:
Na a sok okos miért szidta az anyját?És ha csak mérgében mondta?Ennyi erővel az ember egy nap 5-6 embert is megüthetne mert mérgében valami rosszat szólt!Gondolkodjatok már könyörgöm!
12/28 anonim válasza:
Te is bocsanatot kertel, amiert az anyjat szidtad? Kv kvittek vagytok,
13/28 anonim válasza:
Kvittek?Azért van egy kis különbség a szavakkal való bántás és a fizikai erőszak között!
14/28 anonim válasza:
Ez talán az egyetlen eset, ami nálam olyan határ... Mit mondtál az anyjára?
15/28 anonim válasza:
szavakkal való bántás??
te tuti nő vagy!
a következő lépése a kérdezőnek az lett volna h mérgében neki ugrik a párjának.
az meg volt elég férfi, és kiállt magáért.
sztem nem egy boxoló pofont kell elképzelni, hanem inkább egy olyan legyintőset, amitől a kisasszony végre magához tér!
16/28 anonim válasza:
Azzal értek egyet, aki szerint mind a kettő csúnya dolog volt, de az ütés egy fokkal tényleg rosszabb. Amúgy bármi lesz is, szerintem kérj tőle bocsánatot az anyja szidása miatt. Megjegyzem én nem maradnék vele, mert akármi az indok ütni nem kell.
17/28 anonim válasza:
Attól függ, hogy ütött meg.
Mondjuk csak egy hátba vágást kaptál, karra paskolást vagy pofont? Nem mindegy.
Írd már le, miért szidtad az anyját!
19/28 anonim válasza:
Volt elég férfi és kiállt magáért?Nagy győzelem pofonvágni egy nőt!Amúgy nem vagyok nő csak utálom az ilyen faszokat mert múltkor unokahúgom is kifogott egy ilyet és azóta utálom ezeket a "nagy férfiakat"!
20/28 anonim válasza:
undorító ha megütnek egy embert,de annál nem igazán van mocskosabb dolog ha a másik anyját szidják úgyhogy erről gyorsan szokjál le
nincs joga ahhoz hogy megüssön,de neked sincs hogy azt a nőt szid aki megszülte és felnevelte,úgyhogy neked sem ártana bocsánatot kérned
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!