Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatban ti mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban ti mennyire aggódnátok, mit csinál a párotok?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt és szeretjük egymást.

De, mint kiderült, az exével az elválás nem ment olyan simán, mint ahogy annak idején tudtam róla ( nem csalt meg vele, de miután szakítottak, a lány nem tudta másfél-2 hónapig, hogy én létezem, erőteljesen próbálkozott nála és emiatt, amikor váratlanul "kiderültem" elég csúnya dolgokat kaptam a csajtól. Pletykák, gyűlölködés stb. )

Mostanában feltűnt, hogy "a pasim" kevesebbszer keres, fb-on elrejt előlem dolgokat (véletlen jöttem rá, nem komoly dolgok, de miért rejti el őket? )

Állítólag nem sántikál rosszban..

2013. jún. 10. 12:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én a helyedben megbeszélném ezt a barátommal. Viszont a főkérdésre válaszolva: Én majdnem 3 éve vagyok együtt a barátommal, de ő egy éve kint él Angliában és nagyon keveset tudtunk találkozni ez idő alatt.:(...viszont már nincs sok, mert kb. két hét és költözöm ki én is hozzá!:)...Amúgy a bizalmam változó volt, de nem adott rá okot, mert tényleg nagyon sokat beszéltünk egy nap,nem járt buliról buliba, ahogy én sem, de attól függetlenül sztem minden emberbe benne van az, hogy főleg ekkora távolságnál mi van,ha a másik megismer vkit stb., de az ilyen gondolatokat tudatosan próbáltam kizárni a fejemből, különben becsavarodtam volna!:D...Nem volt könnyű, de szerencsére mi mindjárt túlvagyunk rajta!:)
2013. jún. 10. 15:59
 12/12 anonim ***** válasza:
Előző vagyok:Így, hogy a 3-ból két évet normálisan töltöttünk itthon együtt, be mertem vállalni ezt az egy év távollétet, de pár hónapos kapcsolat után, vagy rögtön az elején biztos, hogy nem mentem volna bele távkapcsolatba. Nem csak olyanba nem,ahol a másik külföldön van, hanem olyanba sem, ahol Mo-n belül lakik tőlem 200-300 km-re. Mint ahogy fentebb írtam még így is kikezd egy kapcsolatot ez, hogy van egy erős alap mögötte, hátmég,ha alig vagy egyáltalán nem ismerjük igazán a másikat. Persze hallottam olyanokról, akiknek ebből nagy szerelem/házasság lett, de sajnos nem ez a jellemző!:(
2013. jún. 10. 16:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!