Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Távkapcsolatban ti mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkapcsolatban ti mennyire aggódnátok, mit csinál a párotok?

Figyelt kérdés

1 éve vagyunk együtt és szeretjük egymást.

De, mint kiderült, az exével az elválás nem ment olyan simán, mint ahogy annak idején tudtam róla ( nem csalt meg vele, de miután szakítottak, a lány nem tudta másfél-2 hónapig, hogy én létezem, erőteljesen próbálkozott nála és emiatt, amikor váratlanul "kiderültem" elég csúnya dolgokat kaptam a csajtól. Pletykák, gyűlölködés stb. )

Mostanában feltűnt, hogy "a pasim" kevesebbszer keres, fb-on elrejt előlem dolgokat (véletlen jöttem rá, nem komoly dolgok, de miért rejti el őket? )

Állítólag nem sántikál rosszban..

2013. jún. 10. 12:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Én nem bíznék benne.Eleve gyanús,miért volt két hónapig akkora titok az ex előtt,hogy ti együtt vagytok,a többi meg már csak hab a tortán.
2013. jún. 10. 12:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Beszéld meg vele. Az egész kapcsolat alapja a kölcsönös odaadás és BIZALOM.
2013. jún. 10. 12:06
 3/12 anonim ***** válasza:

Egyrészt, egy év alatt már rég bemondta volna az "unalmast" ha "lenne valaki más a közelben".

Másrészt, egy normális ember nem ad egy harmadik személy véleményére a kapcsolatát illetően, főleg egy olyanéra akihez már sok köze nincsen. A csajszit csak bosszantja, hogy le se szarják, ha neki szar akkor legyen másnak is az.

Ki tudja mi jött közben, milyen időszaka van az életben. Mászkál ide-oda, stb, lehet hogy csak kockul a gép előtt, ki tudja.

2013. jún. 10. 12:08
 4/12 anonim ***** válasza:
Minden nap beszélünk, emellett elfoglaltak vagyunk és ismerjük a másikat. Így tudjuk, mi történik, ismerjük egymást, szeretjük, így megcsalás, se egyéb "huncutság" szóba se jöhet. És ezt tudjuk.
2013. jún. 10. 12:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Lehet egy év alatt bemondta volna az unalmast,ha lenne valaki más a közelben-Mint ahogyan az előző hozzászóló írja.De!Mivel távkapcsolatban vannak,ezért lehet a srácnak így kényelmes.Gyanús a dolog,hogy két hónapig meg sem mondta,hogy van barátnője,ez nem túl korrekt viselkedés,valljuk be.
2013. jún. 10. 12:22
 6/12 anonim ***** válasza:
Én eleve nem kezdenék távkapcsolatba, mert szerintem nincs értelme.
2013. jún. 10. 12:58
 7/12 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat! :)

Amikor két ember egymásba szeret, szerintem a távolság nem épp mérvadó szempont. Ha ettől függ a dolog ( "eleve nem is kezdenék" ) akkor ott nem igazán vannak valós érzelmek:)

Ez van, mi sem örülünk neki, de meg kell oldani- akkor is, ha néha kétségbeesek, mint a kérdés feltevésekor .

2013. jún. 10. 13:12
 8/12 anonim ***** válasza:

Megtanultam ésszerű határokon belül fékezni az érzelmeimet, mert ha nem, csúnya nagy pofára esés a vége. Bp-n élek, ide tervezem az életem. Miért kellene kezdenem valakivel (egyáltalán ismerkedni is?), aki mondjuk Győrben lakik? Ha ismerkedem is nyaraláson vagy beszélgetek más városban élővel, tudom a határokat. A nyaralós románcoknak lejár a szavatossága.

Szóval persze, hogy nincsenek érzelmek, nem is hagyom, hogy legyenek, mert semmi értelme. Nekem nem csak hétvégére kell kapcsolat, nekem ez nem elég, mert nem FB-on élem az életem. És nem is akarom ott élni, a való világ szerintem sokkal jobb.

Ha neked ez elég, akkor meg viseld el, hogy a hét öt napján nem tudod, hogy a párod mit csinál, kivel van. Vagy megbízol benne vagy semmi értelme az egésznek. Mondjuk ez egy normális kapcsolatban is így van.

2013. jún. 10. 13:23
 9/12 A kérdező kommentje:

Igazad van, sok mindenben.

Viszont gondolhatod, hogy hosszú távon mi pl. sem így akarunk élni. ( gondolok az összeköltözésre).

Azt pedig, hogy a fb-on élem az életem, kikérem magamnak :) Használom- használjuk, de nem lógok fenn napi 24 órát, mint a mai fiatalok :)

2013. jún. 10. 13:26
 10/12 anonim ***** válasza:
Mégis ebből csinálsz gondot, hogy elrejt előtted dolgokat...
2013. jún. 10. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!