Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban ti mennyire aggódnátok, mit csinál a párotok?
1 éve vagyunk együtt és szeretjük egymást.
De, mint kiderült, az exével az elválás nem ment olyan simán, mint ahogy annak idején tudtam róla ( nem csalt meg vele, de miután szakítottak, a lány nem tudta másfél-2 hónapig, hogy én létezem, erőteljesen próbálkozott nála és emiatt, amikor váratlanul "kiderültem" elég csúnya dolgokat kaptam a csajtól. Pletykák, gyűlölködés stb. )
Mostanában feltűnt, hogy "a pasim" kevesebbszer keres, fb-on elrejt előlem dolgokat (véletlen jöttem rá, nem komoly dolgok, de miért rejti el őket? )
Állítólag nem sántikál rosszban..
Egyrészt, egy év alatt már rég bemondta volna az "unalmast" ha "lenne valaki más a közelben".
Másrészt, egy normális ember nem ad egy harmadik személy véleményére a kapcsolatát illetően, főleg egy olyanéra akihez már sok köze nincsen. A csajszit csak bosszantja, hogy le se szarják, ha neki szar akkor legyen másnak is az.
Ki tudja mi jött közben, milyen időszaka van az életben. Mászkál ide-oda, stb, lehet hogy csak kockul a gép előtt, ki tudja.
köszönöm a válaszokat! :)
Amikor két ember egymásba szeret, szerintem a távolság nem épp mérvadó szempont. Ha ettől függ a dolog ( "eleve nem is kezdenék" ) akkor ott nem igazán vannak valós érzelmek:)
Ez van, mi sem örülünk neki, de meg kell oldani- akkor is, ha néha kétségbeesek, mint a kérdés feltevésekor .
Megtanultam ésszerű határokon belül fékezni az érzelmeimet, mert ha nem, csúnya nagy pofára esés a vége. Bp-n élek, ide tervezem az életem. Miért kellene kezdenem valakivel (egyáltalán ismerkedni is?), aki mondjuk Győrben lakik? Ha ismerkedem is nyaraláson vagy beszélgetek más városban élővel, tudom a határokat. A nyaralós románcoknak lejár a szavatossága.
Szóval persze, hogy nincsenek érzelmek, nem is hagyom, hogy legyenek, mert semmi értelme. Nekem nem csak hétvégére kell kapcsolat, nekem ez nem elég, mert nem FB-on élem az életem. És nem is akarom ott élni, a való világ szerintem sokkal jobb.
Ha neked ez elég, akkor meg viseld el, hogy a hét öt napján nem tudod, hogy a párod mit csinál, kivel van. Vagy megbízol benne vagy semmi értelme az egésznek. Mondjuk ez egy normális kapcsolatban is így van.
Igazad van, sok mindenben.
Viszont gondolhatod, hogy hosszú távon mi pl. sem így akarunk élni. ( gondolok az összeköltözésre).
Azt pedig, hogy a fb-on élem az életem, kikérem magamnak :) Használom- használjuk, de nem lógok fenn napi 24 órát, mint a mai fiatalok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!