Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolatban vagyunk, én szeretnék összeköltözni, ö nem. Meddig várjak?
Figyelt kérdés
Lassan 3 éve vagyunk távkapcsban, 150km a távolság, szinte minden hétvégén tudunk találkozni. De én szeretnék összeköltözni majd vele, és gyerköcöt is. Ö is velem, elméletben. De ha szó kerül rá, arról beszél,hogy ö nem tudja feladni az ottani életét. (Merthogy neki jobban lenne lehetösége hozzám jönni, mint forditva.)
Nem tudom megéri e várni, teljesen elbizonytalanodtam.
Valaki volt már hasonló dilemmában?
2013. máj. 11. 22:59
1/1 anonim válasza:
Hát ha nem is pont ilyenben de hasonlóban már voltam az én párom 200km-ere lakott tőlem bár nem minden hétvégén találkoztunk de ha lementem hozzá akkor pár hétig mindig nála voltam és mi is össze akartunk költözni nekem bégül is mindegy lett volna,hogy hozzá vagy hozzám.. végül is le is "költözött" de csak kér hónapig volt itt és ugyan azzal a szöveggel ment el hogy ő nem tudja feladni az ottani életét. rá pár hónapra szakítottunk is mert össze jött egy másik pasival... én személy szerint nem várnák rá felesleges.. ha szeretne téged és veled szeretne lenni akkor lemenne persze ez csak az én egyéni véleményem de próbáld ki mond neki, hogy akkor le költözöl te hozzá hogy erre mi lesz neki a válasza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!