Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Honnan kéne tudnia egy csajnak, h mikor húzzon el tőletek (a lakásotokból)?
Figyelt kérdés
Áthívjátok magatokhoz délután,beszélgettek,hülyültök,kockultok,iszogattok,fifáztok,aztán megnéztek egy filmet. Mikor kéne elhúznia haza a csajnak? Hogy "jelzitek" neki,hogy már elmehetne a francba?:D Csak mert át hívott magához egy srác, és volt már h ez miatt kellemetlenül éreztem magam,mert sokat voltam egy fiúnál és nem tudtam eldönteni,h akarja-e h ott legyek...
20/L
2013. jún. 10. 00:00
1/5 anonim válasza:
te mit akarsz? beszéljétek meg konkrétan én utálom ha célozgatnak vagy utalni akarnak dolgokra mondjátok ki hogy maradjak vagy húzzak a _ecibe.
2/5 anonim válasza:
Attól függ milyen kapcsolatban vagytok, lehet annak is örülnél, ha estére is ott maradnál ( [link]
Egyébként ne maradj késő estig, meg ha látod rajta, hogy mintha kicsit unottabb lenne (észre lehet venni, ha valaki már unja a dolgot) akkor mondd, hogy ideje lenne elhúznod.
3/5 anonim válasza:
Én nem a fifában lökdösném a golyóbist...:) Szex!
5/5 anonim válasza:
Ha elindítom a Yuri's Revenge játékot 3 ellenség ellen, akkor a csaj annyiból már felfoghatja hogy egész napos program lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!