Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Ti párotok mennyire és miben üt el Tőletek?
Munka, érdeklődési kör, tulajdonságok, származás, értelem, érettség, intelligencia... szóval ilyesmi... miben hasonlítotok, és miben különböztök, és ez mennyire tud zavaró lenni?
Leírnátok azt is, hogy hány évesek vagytok, és milyen neműek? :)
ő dolgozik én nem.. van ami közös.. , sokkal jobb ember mint én , egyforma , sokkal értelmesebb ,idősebb.. okosabb.. sokkal.. esélyem nincs ellene.. észben..
ő 20.
én 19
Hipotetikus választ tudok adni, lévén, hogy épp nincs kapcsolatom:
Nem kezdek kollégával, semmi jó nem sülne ki belőle, mert nagyon versengő típus vagyok, ezt egy kapcsolatban jobb elkerülni.
Származás, értelem, érettség, intelligencia mindenképpen azok a területek, ahol hasonlítani kell a párunkkal.
Az érdeklődési kör legyen egy pici átfedésben, de szeretem, ha van külön hobbink, hiszen nem kell a nap 24 óráját együtt tölteni, mindenkinek megvan a maga hóbortja.
A tulajdonságok pedig jó, ha kiegészítik egymást.
25/N
Köszönöm a válaszaitokat! :)
Ez nem jelenti azt, hogy mások nem írhatnak!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!