Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! A ti pasitok is rohan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! A ti pasitok is rohan haza állandóan tőletek?

Figyelt kérdés
Értem ezt az alatt, hogy mint akit puskából lőttek ki. Csók aztán csáó. Még reggelire sem marad, vagy akármi.
2013. máj. 19. 13:54
 1/8 anonim ***** válasza:
84%
jaja megkurt azt csőh
2013. máj. 19. 13:56
 2/8 anonim ***** válasza:
70%
:DDDD Valószínűleg "ennyire jó" volt neki veled:DDDD
2013. máj. 19. 13:58
 3/8 anonim ***** válasza:
41%

Nincs pasim, és ezeket a kérdéseket olvasva örülök is neki.

Valószínűleg nem szeret igazán a csákó, de ne aggódj, sem a szerelem, sem a barátság nem tartós, szóval azt kell hogy mondjam, hogy ez még a legboldogabb kapcsolatban is várható egy idő után.

17/L

2013. máj. 19. 13:58
 4/8 A kérdező kommentje:
mostanában kezdte el ezt csinálni. folyton rohan a semmiért. meg a kifogások...
2013. máj. 19. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Enyém nem.

Mi megszoktuk beszélni hogy kb meddig marad nálam. Van olyan amikor átjön délután és este hazamegy, főleg akkor amikor másnap dolgozni megy, mert az ő városából gyorsabban eljut oda, mert onnan megy közvetlen buszjárat.

Hétvégén általában itt marad éjszakára még másnap délelőtt is, csak akkor rohan haza ha dolga van éppen, de akkor sem siet.

ritkán van az amikor este átjön pár órára és este egy kis együttlét után hazamegy, de akkor sem siet haza nagyon, a kapuban még percekig elvagyunk :)

2013. máj. 19. 14:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kell a napi lövet, marok marcsánál egy fokkal többre értékel?
2013. máj. 19. 14:02
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Ezen ne akadj ki,én is ilyen vagyok.Éjszakai együttlét után én is rohanok haza,de nem azért mert nem szeretem.Ha majd összeházasodtok akkor lehettek még bőven együtt.Amikor nálunk alszik,akkor meg alig várom ,hogy elmenjen.Mi fiúk ilyenek vagyunk...,legalább is a többség.
2013. máj. 19. 14:03
 8/8 anonim ***** válasza:
0%
Ja reggel mis azért rohantam el gyorsan,mert megkérdezte ,hogy ha este levetkőztettem akkor reggel miért nem öltöztetem fel.?Na nekem ez elég volt,le is léptem gyorsan.:D
2013. máj. 19. 14:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!