Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy leszbikus kapcsolatban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy leszbikus kapcsolatban mennyire számít a korkülönbség?

Figyelt kérdés
19 és 26 évesek vagyunk. Nagyon jól kijövünk egymással, viszont tartok tőle, hogy a korkülönbség miatt kapcsolat nem lehet a dologból. Kíváncsi vagyok, hogy közöttetek van-e olyan lány, akinek a barátnője idősebb 5-6-7 évvel, és nálatok ez mennyire volt fontos tényező.

2013. jún. 9. 20:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem az életkorotokkal nem lehet probléma ha egy hullámhosszon vagytok, inkább csak azt kéne kiderítened hogy ő is olyan komolyan gondolja-e az egészet mint te. Szerintem mindenképp talákozz vele és ismerd meg élőben is mert ugye gépen keresztül egy ember személyiségének negyede sem jön át, de ez csak egy tanács.
2013. jún. 12. 21:54
 12/12 anonim válasza:
Sztem számít ilyenkor a korkülönbség. Nekem a volt barátnőm 20,én pedig 15 voltam,mikor jártunk. Ő folyton dolgozott,tanult,mindent csinált én pedig ugyanígy próbáltam magam elfoglalni,de ha egyszer szerelmes az ember,akk mégis szívesebben csinálna a párjával programokat. Alig kaptam tőle figyelmet,megértést..pedig az elején nagyon jól megértettük egymást és egy éve ismertem,mikor összejöttünk. Tudom,több éves kérdés,de hátha vkinek jól jön egy ilyen válasz is :)
2016. júl. 23. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!