Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy leszbikus kapcsolatban mennyire számít a korkülönbség?
Ez nem attól fog függeni, hogy milyen valakinek a szexuális orientációja... Ez attól függ, hogy a két fél jól érzi-e egymást a másikkal, megértik-e egymást, vannak-e közös témák, stb... Tehát pont, mint egy hetero kapcsolatban is.
Én 18 vagyok és egy 23 éves lánnyal ismerkedem, de meg sem fordult a fejemben, hogy az 5 év miatt lemondjak a dologról...
Én sem mondanék le Róla, mert baromira érdekel. Nagyon megfogott, szabadulni sem tudok tőle, és nem is akarok. :)
Egyébként 5 év szerintem sem sok. A 7 éven meg valamiért mégis elgondolkoztam.
Pár hónapja ismerjük egymást, viszont ritkán beszélünk. Ő dolgozik, azért nem ér rá, én meg a suli miatt. Így még nem is volt sok téma, amiről beszélni tudtunk volna. Viszont nem tudom hogyan hozhatnám fel, hogy én szeretném jobban megismerni, többet beszélgetni vele... Nem akarok tolakodó lenni, ha esetleg tényleg annyira nem ér rá, hogy levelet is ritkán ír. (Mielőtt valaki megkérdezné, nem azért nem ír, mert nem akar. Ezt már megbeszéltem vele.)
Annyit tudok róla, hogy nagyon szeretne már kapcsolatot, hiányzik neki egy társ. Mivel még annyit nem beszéltünk, hogy valódi bensőséges viszony is kialakuljon (már amennyire ez neten lehetséges), nem merem elhívni sehová sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!