Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Leszbikus kapcsolatban mekkora...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Leszbikus kapcsolatban mekkora korkülönbség "lehetséges"?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy 17 éves leányzó vagyok, nem régen fogadtam el, hogy leszbikus vagyok, ami igen nehéz folyamat volt mert elég sok srác között forgok, de szerencsére mostmár boldog és kiegyensúlyozott életet élek. :) Voltam együtt egy velem egyidős lánnyal aki nagyon szép, de valami mégsem volt meg. Hiába "keresgetek" velem egyidőset vagy akár 20-30 év körülit valahogy nem fog meg bennük semmi. Lehet furcsa, de nekem az érettebb 30,35 fölötti nők tetszenek, bár még nem volt velük tapasztalatom, de félek, hogy őket meg nem érdekelném ekkora korkülönbséggel. Mit gondoltok?
2009. dec. 28. 21:39
 1/5 anonim ***** válasza:

O.o hát, nemtom, hetero vagyok, szóval most a 30-35 év közötti leszbi nők válaszát kellene várnod, nemtom mennyi van belőlük az oldalon. ha belegondolsz, ezt sztem egy hetero nem igazán tudja megválaszolni, mivel nem tudja beleélni magát a helyzetbe. én legalábbis. bocs h nem tudtam segíteni.

20/L

2009. dec. 28. 21:41
 2/5 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem dehogynem érdekelnéd őket. Nem vagyok lezbikus és idős sem, de nagyon sok vén lezbi vár egy fiatal kis lánykára, pont a te korosztályodból, akivel nagyon el tudna lenni. A hozzájukéhoz képest finom, puha, feszes bőr, formás cicik, nedves cunci...
2009. dec. 28. 21:59
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
hogyne lenne esélyed, ha komolyan eltudsz isvelük beszélni, értelmes vagy és érett akkor hogyne lenne esélyed.. hajrá!
2009. dec. 28. 22:00
 4/5 anonim ***** válasza:
A 30-35 körüli nő az már vén? Érdekes meglátás.
2009. dec. 29. 13:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! Ha még aktuális a témád, kérlek, írj rám egy privit!
2011. márc. 16. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!