Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ez miért lehet?

Figyelt kérdés

Szóval...

Még az első barátnőmmel történt hogy felhívott az egyik nap hogy ne legyek ideges, de viccből kirakta facebookra hogy kapcsolatban van valaki mással....... pfff tényleg vicces volt.. ezután amikor facebookon még beszéltem vele,azt mondta hogy reméli hogy emiatt nem fogok vele szakítani stb stb ( hát de , szakítottam vele ).... sőt.. nekem azt mondta még a történtek előtt hogy ne rakjuk ki facera hogy együtt vagyunk mert nem akarja h pletykáljanak az ismerősei....

Ez már régen történt és nem is igazán érdekel de ezután sem voltam tul szerencsés egyik csajjal sem.... szóval a kérdésem az,hogy ez miért lehet ?

2013. jún. 9. 00:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Az történt hogy bepaliztak téged úgy hogy bepasiztak. Te ott voltál a csajnak tartaléknak. Azért nem téged választott kapcsolatnak fb-n mert a másik csávótól akart valamit gondolom. A lényeg az hogy átvertek és kihasználtak ez történt.
2013. jún. 9. 00:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem tessék.
2013. jún. 9. 00:47
 3/4 anonim ***** válasza:
ilyen ribivel ne keszdj
2013. jún. 9. 00:48
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen azt énis vágom hogy az a csaj átb ..s a fejem. De vajon miért van az hogy egyik csajjal sincs szerencsém ? Hol vannak a normális nők?

19 f

2013. jún. 9. 00:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!