Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők/csajok! Mit szólnátok egy ilyen kapcsolathoz?
Leírom kicsit részletesebben: találkozgatnánk, lennének romantikus vacsorák meg beszélgetések, de amúgy főleg esténként szakítanánk egymásra időt ha értitek mire gondolok ;)
Nem igazán vágyom arra, hogy valaki folyton körülöttem legyen / rám terhelje a gondjait / foglalkozzon az én napi ügyeimmel. A szex-barátságot kevésnek tartom, mert számomra fontos egy kapcsolat érzelmi oldala is (és a megbízhatóság) de nem szeretném, hogy egymás "szájában" éljünk.
Ha van véleményed kérlek fejtsd ki, korodat is írd oda! Köszi.
F26
Nekem nem lenne elég. Épp ezért élek házassgban. Viszont nem telepszünk egymásra. Mostis épp pókerezni van a férjem. Viszont természetesen egymásra terheljük a gondjainkat, ez is egy kapcsolat része.
Van esélyed azért hogy találj olyan lányt akinek elég ez, de a húsz fölötti korosztályban nem biztos hogy olyan könnyű lesz....
29/N
Biztosan van, akinek ilyen kötetlenebb kapcsolatra van igénye. De a nők számára általában az is hozzátartozik a kapcsolathoz, hogy meghallgatod a gondjait, számíthat rád, ha gondja van.
Alapvetően olyan nőre van szükséged, aki önálló, van saját élete, innen egy normális kapcsolat lehet. Mert ha valaki képes megoldani a saját gondjait, vannak saját barátai, akikkel eljár és van munkája, akkor nem fogtok egymás szájában lógni, és nem terheli rád a problémáit, vagy csak nagyon keveset.
Mindent összevetve az már szerintem jó út, hogy tudod, mit keresel, csak tudd azt is, hogy ilyen nő kevés van, jobbára öntudatosak és karrieristák.
25/N
Szerintem jó az elképzelésed, bár ezt férfiként írom. Hasonló módon akarnék én is kialakítani egy kapcsolatot. Igaz, hogy pengeél ez. Nehéz megtalálni az egyensúlyt a csak szex és az érzelmi kötelékes sűrűbb találkozás közt.
De nem lehetetlen.
UI: Anas Penelopet megszeretkezném.
Nem tudom, mennyire válik hasznodra a válaszom, de ha 3-4 évvel idősebb lennék én simán benne lennék. Én se nagyon szeretem, ha úgymond hozzám tapadnak, igénylem a szabadságot, ki lennék békülve ezzel.
De lehet, hogy 20-on évesen már máshogy fogom látni. :)
18/L
Hosszú válaszolókkal egyetértek, az ilyen nőknek valószínűleg sok saját elfoglaltsága van (ami szerintem jó)
Férfi válaszoló: szerintem nem kell a szexet különválasztani az érzelmektől, nekem nem is menne!
18 éves lány: most öregnek tartasz?? :)
Igen annak Anas Kedvesem :)
Kérdező: nem akartam én szétválasztani az érzelmet a szextől, csak arra próbáltam rávilágítani, akik ezt megteszik helyettem. Keskeny a határ :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!