Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nők/csajok! Mit szólnátok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők/csajok! Mit szólnátok egy ilyen kapcsolathoz?

Figyelt kérdés

Leírom kicsit részletesebben: találkozgatnánk, lennének romantikus vacsorák meg beszélgetések, de amúgy főleg esténként szakítanánk egymásra időt ha értitek mire gondolok ;)

Nem igazán vágyom arra, hogy valaki folyton körülöttem legyen / rám terhelje a gondjait / foglalkozzon az én napi ügyeimmel. A szex-barátságot kevésnek tartom, mert számomra fontos egy kapcsolat érzelmi oldala is (és a megbízhatóság) de nem szeretném, hogy egymás "szájában" éljünk.

Ha van véleményed kérlek fejtsd ki, korodat is írd oda! Köszi.

F26

2013. máj. 30. 19:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
80%
Van még egy rajongóm vagy ismét GeGeL? :D
2013. máj. 30. 20:16
 12/19 anonim ***** válasza:

Az érzelmi oldalhoz azért hozzátartozik, hogy meghallgatod a gondjait, és elmeséled neki a te dolgaidat is. Ha ezek nincsenek meg, nagyon személytelen.

Viszont ha te ezt úgy gondolod, hogy vannak romantikus programjai egy párnak, és esténként vannak együtt, meg szexelnek, DE nap közben azért tartják a kapcsolatot(MSN izé Skype XD, telefon, ilyenek...) úgy teljesen jó, legalábbis most. Csak akkor gyakran kell este találkozni.

Az viszont nem jó, hogy egész nap TELJESEN IDEGENEK vagyunk egymás számára, és utána vannak dolgok, de semmit, semmit sem tudunk a másikról.

2013. máj. 30. 20:17
 13/19 A kérdező kommentje:

Nem vállalom az msn-ezést (nincs is fent) 10 percre sem, sem a kötelező beszámolókat.

Barátaimmal nagyon jól kijövök, de pont azért nem leszünk egymásnak unalmasak, mert hetente pár alkalommal találkozunk csak.

(A szex felőlem mehetne minden nap is :D)

Egyébként van valami abban amit mondasz: ismerni kell azért a másikat.... ez ellen nincs is kifogásom. Gondolkozom még hogy lehetne ezt megoldani.

2013. máj. 30. 20:25
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez kivitelezhetetlen. Ha sokat beszélget az ember, óhatatlanul is beszél az életéről, és igen, a gondjairól is, ha azok foglalkoztatják.

Viszont egy normális kapcsolat nem arról szól, hogy az ember ki se száll a másik szájából. Én együtt élek a párommal, de például ő sincs most itthon, mert elment egy barátjával bevásárolni. Én meg nyugiban gyakorizhatok itthon :)

Egyébként szerintem ahogy az érzelmek kialakulnak, egyre inkább lesz is igényed arra, hogy a másik minél többet legyen veled.

2013. máj. 30. 20:30
 15/19 A kérdező kommentje:
Már előre félek! :|
2013. máj. 30. 20:33
 16/19 A kérdező kommentje:
(Sajnos) az utolsónak is igaza van: ha valakit megszeretek, akkor igényelni fogom a közelségét. A gond ott van, hogy nehezen szeretek meg egy amúgy tökéletes nőt is.... úgyhogy az lesz szerintem a megoldás, hogy a randizás szakaszt elhúzom majd minél jobban :))) és akkor nem "unom meg" az elején.
2013. máj. 30. 20:38
 17/19 A kérdező kommentje:
Tépelődtem még rajta: annyira mégse díjaznám ha valaki folyamatosan ott lihegne mellettem :) Marad az elfoglalt nő kategória. Én úgy is tudok valakit szeretni, hogy nincs ott állandóan. A közelségből meg elég annyi, amit leírtam :D
2013. máj. 30. 21:45
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem nem lenne "elég", nagyon ragaszkodó típus vagyok, nekem olyan társra van szükségem akire bármikor számíthatok, és ő is rám, és nekem nagyon fontos az, hogy együtt legyünk sokat.

Viszont vannak nők akik hasonlóan gondolkoznak mint te, akik ilyen téren "önállóbbak".

19/L

2013. máj. 30. 21:48
 19/19 A kérdező kommentje:
Személyes meglátásom: legjobb ha mindig magadra számítasz. Mert abban legalább nem fogsz csalódni.
2013. máj. 30. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!