Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok mit lehet ilyenkor csinálni?

Figyelt kérdés
2013. máj. 30. 19:51
 1/9 A kérdező kommentje:

Szóval ma derült ki hogy azért viselkedik furán a "barátnőm"

( már nem az ) mert zavarja a korkülömbség 20 vagyok, ő 24

megkérdeztem hogy ha így van akkor miért találkoztunk kétszer is, és azt mondta hogy : " remélte hogy el tudja nyomni magában ezt az érzést, " de nem sikerült.

most abban maradtunk hogy haverok vagyunk,de

nincs valami ötletetek hogy mit lehetne tenni hogy ne csak haverok legyünk ?

2013. máj. 30. 19:51
 2/9 A kérdező kommentje:

mondta hogy nagyon sajnálja,mert nagyon rendes vagyok stb, vagy ez csak egy lekoptatós szöveg volt ?

bár nem hiszem mert kb 1 órán keresztül beszéltünk erről faebookon

2013. máj. 30. 19:52
 3/9 anonim ***** válasza:

Hord el mindennek és akkor már haverok sem lesztek.

Am annyi hogy valaki biztos csapta a szelet neki, vagy valaki leoltotta hogy miért fiatalabbal jár.

2013. máj. 30. 19:53
 4/9 anonim ***** válasza:

Hogy lehet valaki ilyen nő?

Én is 20 voltam, amikor egy 24 éves nővel jártam, 1.5 évet voltunk együtt. Más kérdés, hogy nehezen ment neki az exével való szakítás. előttem (5 évig jártak)

2013. máj. 30. 19:54
 5/9 anonim válasza:

Biztos, hogy a korkülönbség zavarja?

Ha egy lány ezt mondja, akkor általában nem a tényleges korkülönbségre gondol (legalább is 20 feletti pároknál ezek a különbségek már nem olyan szembeszökőek), hanem a viselkedés beli különbségekre. Valószínűleg komolytalannak tart valamilyen okból. Ez(eke)t a konkrét oko(ka)t/esete(ket)t derítsd fel és bizonyítsd be, hogy érettebb vagy, mint hiszi.

2013. máj. 30. 19:55
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez nem is korkülönbség! Komolyan nem értem, szerintem csak lekoptatós szöveg volt. Hidd el, arról is lehet egy órát beszélni. :/ Sajnálom. :(
2013. máj. 30. 19:59
 7/9 A kérdező kommentje:

de király XD akkor jól jártam XD

pedig volt második randi is, csók is volt szóval nem értem

2013. máj. 30. 20:03
 8/9 anonim válasza:
ja és hát igen.. az is lehet, hogy szimplán nem jössz be neki, és valamit ki kellett találni, hogy ne bántson meg. Vagy lehet, hogy komoly kapcsolatot keres, amiből belátható időn belül házaság/gyerek lesz, ekkor elutasíthat, ha nincs meg a megfelelő háttered (pl tanulsz még).
2013. máj. 30. 20:03
 9/9 A kérdező kommentje:

hát igen, mondta hogy ő már másra vágyik,mint amit én adni tudok, szeretnék....

mondtam neki hogy én is komoly kapcsolatot szeretnék erre azt mondta hogy akkor is ott hagynám 1-2 éven belül

2013. máj. 30. 20:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!