Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? 21 éves korom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? 21 éves korom ellenére nem volt senkim, most érdeklődik irántam egy fiú, én azonban mégis visszakozok.

Figyelt kérdés

Jóravaló, kedves fiú, olyan, akiről mindig is álmodtam.

El tudunk beszélgetni, megtalálni a közös hangot, én azonban barátságnál aligha érzek többet.

A minap rámírt, hogy mennyire bejövök neki, komolyabb témák is femerültek... Majd utána csupa bűntudat voltam, mert készségesen válaszoltam a kérdéseire, ugyan nem írtam, hogy megőrülök érte, csupán, hogy szimpatikus számomra, de ő gyaníthatóan ebből azt vonta le, hogy már majdnem révbe ért a dolog, és hajszálnyira vagyunk attól, hogy összejöjjünk.

Szerintetek mit tegyek? Itt kell elvágni a dolgot, míg senki sem sérül, vagy próbáljam meg, hátha valami jó is kisülhet belőle?

Igazából az zavar a legjobban, hogy nem vagyok szerelmes. Mindig úgy képzeltem, hogy az első pasimmal őrülten fogjuk szeretni egymást, s ő lesz majd a leendő férjem is, akivel leélem az életem. Viszont másfelől ott motoszkál a gondolat a fejemben, hogy már 21 vagyok, s ha most róla is "lemaradok", mikor lesz a következő alkalom, hogy valaki akar majd tőlem valamit.

Összezavarodtam.

2013. jún. 8. 16:28
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

hoppá ez lemaradt az elejéről

mi nem tudhatjuk azt,hogy képes lennél-e beleszeretni,ezt neked kell tudni.

"Jóravaló, kedves fiú, olyan, akiről mindig is

álmodtam."

2013. jún. 8. 17:52
 32/32 anonim ***** válasza:
27-es vagyok. Én szakítottam 4 hónappal később, ennek több oka is volt. Egyrészt nem tudtam beleszeretni, és nem akartam se magamat, se őt becsapni. A másik ok egy másik fiú volt, akit az exem előtt nem sokkal ismertem meg, de akkor egy randinál tovább nem jutottunk. Viszont újra elkezdett érdeklődni, találkoztunk is, és onnantól nem láttam jövőt a kapcsolatomban.
2013. jún. 8. 18:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!