Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? 21 éves korom ellenére nem volt senkim, most érdeklődik irántam egy fiú, én azonban mégis visszakozok.
Jóravaló, kedves fiú, olyan, akiről mindig is álmodtam.
El tudunk beszélgetni, megtalálni a közös hangot, én azonban barátságnál aligha érzek többet.
A minap rámírt, hogy mennyire bejövök neki, komolyabb témák is femerültek... Majd utána csupa bűntudat voltam, mert készségesen válaszoltam a kérdéseire, ugyan nem írtam, hogy megőrülök érte, csupán, hogy szimpatikus számomra, de ő gyaníthatóan ebből azt vonta le, hogy már majdnem révbe ért a dolog, és hajszálnyira vagyunk attól, hogy összejöjjünk.
Szerintetek mit tegyek? Itt kell elvágni a dolgot, míg senki sem sérül, vagy próbáljam meg, hátha valami jó is kisülhet belőle?
Igazából az zavar a legjobban, hogy nem vagyok szerelmes. Mindig úgy képzeltem, hogy az első pasimmal őrülten fogjuk szeretni egymást, s ő lesz majd a leendő férjem is, akivel leélem az életem. Viszont másfelől ott motoszkál a gondolat a fejemben, hogy már 21 vagyok, s ha most róla is "lemaradok", mikor lesz a következő alkalom, hogy valaki akar majd tőlem valamit.
Összezavarodtam.
hoppá ez lemaradt az elejéről
mi nem tudhatjuk azt,hogy képes lennél-e beleszeretni,ezt neked kell tudni.
"Jóravaló, kedves fiú, olyan, akiről mindig is
álmodtam."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!