Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? 21 éves korom ellenére nem volt senkim, most érdeklődik irántam egy fiú, én azonban mégis visszakozok.
Jóravaló, kedves fiú, olyan, akiről mindig is álmodtam.
El tudunk beszélgetni, megtalálni a közös hangot, én azonban barátságnál aligha érzek többet.
A minap rámírt, hogy mennyire bejövök neki, komolyabb témák is femerültek... Majd utána csupa bűntudat voltam, mert készségesen válaszoltam a kérdéseire, ugyan nem írtam, hogy megőrülök érte, csupán, hogy szimpatikus számomra, de ő gyaníthatóan ebből azt vonta le, hogy már majdnem révbe ért a dolog, és hajszálnyira vagyunk attól, hogy összejöjjünk.
Szerintetek mit tegyek? Itt kell elvágni a dolgot, míg senki sem sérül, vagy próbáljam meg, hátha valami jó is kisülhet belőle?
Igazából az zavar a legjobban, hogy nem vagyok szerelmes. Mindig úgy képzeltem, hogy az első pasimmal őrülten fogjuk szeretni egymást, s ő lesz majd a leendő férjem is, akivel leélem az életem. Viszont másfelől ott motoszkál a gondolat a fejemben, hogy már 21 vagyok, s ha most róla is "lemaradok", mikor lesz a következő alkalom, hogy valaki akar majd tőlem valamit.
Összezavarodtam.
Arra is adtam választ. De ezt neked kell eldönteni, nem nekünk.
OFF az előzőnek - remélem azt a másik 2 csajt nem az alatt az idő alatt szedted össze, amikor jártál a csajjal????
elárulnám hogy azért nem vagy szerelmes mert nem látod elég tökösnek, nem tud szegény csajozni :/
Minden csaj (még a legaranyosabb is, tök mindegy hány éves) a FALKAVEZÉR-eket keresi, azokba lesz szerelmes, lehetnek akármilyen bunkók.
Engem is akart már pár csaj de ezt nem olyan könnyű elérni ám, max átlagban 4 évvel fiatalabbaknál, statisztikailag minden korban annyi idősnél van a legnagyobb esélye egy férfinak
"Minden csaj (még a legaranyosabb is, tök mindegy hány éves) a FALKAVEZÉR-eket keresi, azokba lesz szerelmes, lehetnek akármilyen bunkók." - ezen mekkorát derültem:DDDDD
ez nem igaz. én azokat eleve kerülöm, mert problémásak.. problémás pasi meg kinek kell?:D
kérdező bmeg olvasod te egyáltalán h mit is írsz?
Meg hagy ne mi döntsünk már helyetted!
Szia,, én hasonló helyzetben voltam (csak 18 évesen), megadtam magam és összejöttünk, és egyáltalán nem bántam meg, egy percetse! Nem ő volt az igazi, nem is maradtam mellette, de tényleg sok tapasztalatot (és emellett önbizalmat) szereztem.
Én nem lettem szerelmes, de erre is van esély. Szerintem belevághatsz ha úgy alakul, de ne érezd kényszernek csak a korod miatt.
Köszönöm a válaszokat!
Érdekesnek találom ezt a "falkavezért keresi minden lány" elméletet. Lehet benne valami. :) Bár én inkább tudatosan próbálom kerülni az ilyen típust, apukám is ilyen, anyukám meg jól befürdött vele...
Az alapvonzalom szerintem megvan, mégha a szerelem nincs is. Mint mondtam kedves, megértő, jóravaló fiúról van szó, akivel sok a közös témánk, sokat megnevettet és meghallgat.
Utolsó, meg szabad kérdeznem, hogy meddig voltál vele? És mi vetett véget a kapcsolatnak, illetve ki lépett ki belőle?
Köszönöm a válaszod!
ha ez így lenne akkor nem írnál ki kérdést.
Sztem ha valaki ezt mondja az még ha momentán nem is szerelmes az illetőbe de azért barátságnál többet érez,tehát meg próbálná a dolgot és nem hezitálna,viszont nem érzem az írásodból hogy te képes lennél-e erre.
Ami meg az alfahímes,magas srácos stb.dumát illeti azt szard le,csak ők a h.lyék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!