Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki volt már ilyen helyzetben? Ti mi tennétek?
23 éves lány vagyok. Párommal 6 éve vagyunk együtt. Kimentünk külföldre, aztán Ő hazajött mert nem érezte ott jól magát. Aztán Én is hazajöttem hozzá. Itthon nem kapok munkát. Ő sem dolgozik de nem akar visszamenni külföldre. Nekem most lenne egy lehetőségem hogy visszamenjek. Attól félek ha itthon maradok vele nem fogjuk vinni semmire, mert most is a szüleinél élünk. De ha kimegyek akkor meg elveszítem Őt.
Nem tudok dönteni hogy mi legyen. Nagyon fontos Ő is nekem, de viszont nem akar semmit tenni hogy jobb életünk legyen.
Ti mit tennétek a helyemben? Volt már valaki ilyen helyzetben?
Távkapcsolat nem működne?
Amúgy az ember ott van otthon ahol a családja van. Ezek szerint te nem tartozol a "család" kategóriába. Nekem egyik párom mondta, hogy ő sem rajong külföldért, de ha párja vele van akkor minden megszépül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!