Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen helyzetben volt már valaki?
Figyelt kérdés
L
2 hete ért véget egy 2 éves kapcsolatom.Első szerelem,szép volt,jó volt,de ennyi volt...
A helyzet a következő; együtt járunk harcművészetre.Emiatt most edzésekre sem járok be,inkább egyénileg csinálom. Viszont júniusban lesz egy egyhetes edzőtábor,amit nem fogok miatta kihagyni.
A problémám az,hogy félek megkísért a dolog,és összejövünk,vagy lesz köztünk valami(csók). Nyilván még szeretem(szerelem már elmúlt),és eléggé félek. Nagyon fel fog kavarni,hogy minden nap látom,és nem tudom kibírom-e,hogy ne keressem a társaságát... Pedig kizárt,hogy újra együtt legyünk,nem akarom...Békében váltunk el,nem gyűlöljük egymást,semmi ilyesmi,szóval.... Csak érdekelne volt-e már valaki hasonló helyzetben,és hogy alakultak a dolgok?
2013. jún. 4. 20:23
1/5 anonim válasza:
Próbáld kerülni, beszéld meg az edződdel is hogy ne rakjon titeket egymás mellé.
2/5 A kérdező kommentje:
És még egy fontos tényező; én döntöttem úgy, legyen vége köztünk.Ő még szerelmes belém,és tudom hogy vissza akar szerezni...
2013. jún. 4. 20:26
3/5 A kérdező kommentje:
Az edzőm édesapám,szóval biztosan nem fog párba állítani minket.
2013. jún. 4. 20:27
4/5 anonim válasza:
Akkor mond neki küldje el:D nem ám, a lényeg hogy kerüld. Ha próbálkozna akkor világosítsd fel hogy köztettek nem lesz már semmi. Jobb megoldás nincs. Sok sikert!
5/5 A kérdező kommentje:
No igen,de azért mégiscsak szinte össze leszünk zárva egy hétig,és előtörhetnek bennem a régi érzések,olyankor pedig nem tudok uralkodni magamon,és úgy érzem muszáj keresnem a társaságát. :S Hát,valahogy muszáj lesz uralkodnom magamon...Remélem nem lesz ,,baj"...
2013. jún. 4. 20:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!